Inspirera någon annan att göra en lista

Jag tänkte börja med att skriva lite om den här punkten eftersom det var den första punkten som blev köar på min lista. Jag trodde verkligen inte den skulle vara så enkel att uppfylla, men å andra sidan hade jag inte räknat med Leffe. Hade jag misstänkt att hon skulle bli inspirerad av idén så tror jag att jag borde ha räknat med att klara punkten på en gång. I alla fall på det sättet som jag känner henne, så borde jag veta att det var ganska uppenbart.

Anledningen till att jag valde den här punkten var att jag gärna ville ha någon att peppa lista med. Att ha någon att kolla på hur det går för dem, och förhoppningsvis att de (eftersom de har en egen lista) är lite mer intresserade av att följa hur det går för mig. Att det helt enkelt ska finnas någon annan som förstår hur det är att ha en lista som man kan prata med då och då om det. Fråga hur går det. Klaga på någon punkt som verkat awesome när listan gjordes och kanske blev värre än tänkt. Nu har jag ju inte försökt att göra en lista med omöjliga uppgifter, men jag räknar inte med att alla ska vara så lätta att genomföra. Jag räknar absolut med att behöva klaga på den, och oftast är folk i samma båt väldigt benägna att göra samma sak. Därför är ”Inspirera någon annan att göra en lista” en viktig punkt på min lista för hela projektet i allmänhet. En meta-punkt, såklart, men för en sån här lista så behövs garanterat punkter som underlättar projektet i allmänhet.

Jag hade ju aldrig kunnat drömma om att någon (ens Leffe) skulle skriva ihop sin lista på en dag och dessutom då få samma start och slutdatum som mig själv. Det är något som jag kommer vara väldigt tacksam över under tider då jag vill jämföra hur det går för mig.

Se gärna Leffes lista.

Min status:
1,60% av tiden har gått (16/1001)
1,98% avklarade punkter (2/101)
4,95% påbörjade punkter (5/101)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>