Dröm: Melvin Vellarvo och varje tonårsflickas våta dröm

Drömmar från dlogg.se i januari.

1/1 Viktor möter SB
27/1 Halloween med norrmän och gamla kärlekshistorier
30/1 Vellarvo – När Pimley inte vill

Drömd 1/1 (Viktor möter SB)

Det var en massa SH:are överallt. NathaCh sa till någon av mina andra kompisar att hon var vegan och de tyckte att hon var knäpp i huvudet. Sedan så var jag i ett rum där SB och en massa andra SH:are satt på golvet. vikke064/Viktor kom in och skulle träffa alla, men tyckte det var jobbigt och gömde sig bakom icke-SH:are. Vi tyckte att han skulle hälsa på SB, för det var viktigt av någon anledning. När han hade gått ut i rummet följde därför några SH:are och några andra efter honom, släpade tillbaka honom till rummet och puttade ner honom i SBs knä. Det blev lite pinsamt, men de hälsade på varandra med en kram.

Drömd 27/1 (Halloween med norrmän och gamla kärlekshistorier)

Jag var i Linköping, men vi var på gränsen till Norge. Jag försökte föreställa mig en karta i huvudet hur det skulle se ut, men jag lyckades inte. En norrman menade att Norge var precis norr om oss. I vilket fall gick vi till gränsen och knackade på, för vi skulle göra något tillsammans med norrmännen. En snäll norrman öppnade, och började prata. Bakom honom stod en som hatade svenskar, men jag försökte visa att vi var vänner så jag räckte fram ostklumpen jag stått och ätit på och frågade:
”Ost?”
Han tog emot den och åt på den, men till minen att döma gillade han den inte och jag kunde inte låta bli att skratta åt minen. Han trodde då att jag hade lurat honom att äta osten och sa det och slängde iväg den över gatan. Jag blev arg och samtidigt som jag gick iväg för att plocka upp osten sa jag:
”Jag tycker faktiskt om den!”
Jag tog ett bett för att illustrera, men sedan gick jag runt ett hörn för att slänga bort och spotta ut, eftersom osten legat på marken. Några av de andra (3 stycken) kom med mig. Folk runt omkring var sminkade till häxor, och jag kom på att det var Halloween. Jag vände mig till mina kompisar och sa att vi skulle fixa ett halloweenparty. De tyckte att det var en jättebra idé och vi gick in i en affär som sålde ljusslingor och andra ljusdekorationer. Vi ville ha massor saker därinne, men hade inte råd. Vi kom hem till personen (som senare visade sig vara Gunnar) där vi skulle ha festen, och eftersom vi misstänkte att det skulle bli världens röjfest så skulle jag städa undan allt som verkade ömtåligt och de andra två hade uppgifter som dekoration och mat. Jag skulle gå och köpa mat mitt i allt, men jag hade hittat en spännande pappkasse med papper som tillhörde Gunnars mamma, vilka talade om att hon och hans pappa hade gift sig tidigt i Kina och sen hade pappan åkt därifrån. Jag fick det till ”They married when she’s not looking, she daydreams when he’s not there” (eftersom låten Accio Love spelades samtidigt med liknande text). Ur papprena jag hittade hade de alltså gift sig utan att hon fick bestämma, men hon hade målat upp en bild av sin drömman. Jag hade gått iväg med påsen, men insåg snabbt att den var väldigt privat och tänkte gömma den någonstans och få det att inte se ut som jag hade läst nåt i den.

Gunnars styvpappa var där, eller vem det nu kan vara som satt och slappade vid soffan. Vi hade fest. Polisen kom dit för att vi hade alkohol där och tydligen var minderåriga, men mannen i soffan hade inte märkt någonting. Två pojkar som jag antar var mina småbröder eller iaf hade det förhållandet till kom hem och visade upp att de hade fått marijuanablad när de gick trick-or-treat. Jag såg att de var väldigt lika, men att det inte var marijuana, så jag tog bladen och slängde bort dem i rabatten just som polisen kom upp på trappen till dörren och började prata med mig.

Drömd 30/1 (Vellarvo – När Pimley inte vill)

Jag var Lucy Thomson, en av mina karaktärer på Svenska Hogwarts. Eftersom jag ville ha sex med Proteus Pimley, den otroligt sexiga professorn i kvastflygning, bestämde jag mig för att spetsa lärarnas bål till personalfesten. Det gick dock inte riktigt som planerat. Jag vet inte exakt vad som hände, men jag tror att Proteus lämnade partyt med någon annan och jag som Lucy kunde inte hindra honom. Istället hamnade jag och två killar (som tydligen var gay eller åtminstone bi) i samma säng som professor Vellarvo. Han hade somnat, men vi skulle väcka honom för att ha sex med honom. Jag är inte helt säker, men jag tror att det var en plan att få honom avskedad. Vi lyckades. Han var tillräckligt alkoholpåverkad för att förlora omdömet att ha sex med tre elever i tur och ordning. Först de två killarna och sist mig. Jag varierade mellan att vara en kille och Lucy, under sexet var jag definitivt inte en kille. Det läskigaste var hur bra sexet var, eftersom professor Vellarvo högst sannolikt inte är någon tonårsflickas våta dröm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>