Dröm: Monki och den ”sexige” professor Vellarvo

Drömmar från dlogg.se från juni.

27/6 Bilkrångel och underbara rumsgrannen Monki
24/6 Den sexige professor Vellarvo
17/6 Dokusåpor och sanningen om RYMDEN
13/6 Jagad av tigrar på exotisk ö – film eller verklighet?
9/6 Naken och påhoppad av Armand den elake och Sara den elake
8/6 ON eller OFF?
6/6 Dödsätare, mördare och muckning
3/6 Konstig konfirmandresa

Drömd 27/6 (Bilkrångel och underbara rumsgrannen Monki)

Jag, pappa, mamma, Linnéa, Ellinor och farmor skulle åka från flygplatsen. Det fanns dock ett problem – vi fick inte plats i bilen. Mamma körde, Ellis satte sig i passagerarsätet och farmor i mitten av baksätet. Linnéa vägrade sitta bredvid farmor och ville att hon skulle sätta sig på en sida. Farmor sa att hon ville sitta i mitten då det gav mest stöd för nacken. En bit bort stod en ung kille och spelade dragspel. Han var inte speciellt duktig och jag funderade på att utmana honom på duell, men bestämde mig för att inte göra det.

Jag och Monki var bästa kompisar och bodde bredvid varandra i något hus. För hennes del var det för att hon gick på skola där. Hon gick in genom stora dörren till huset och en kille i 16årsåldern hälsade på henne. Monki var kär i honom så hon rodnade och hälsade tillbaka. Jag gick in en bit efter och pratade några sekunder med killen som var väldigt charmig och trevlig (dock alldeles för ung för mig). Jag gav honom ett tips angående Monki innan jag fortsatte upp till mitt rum.
Mellan våra rum var det bara ett staket, så vi skulle sitta och äta tillsammans på varsin sida om staketet. Plötsligt stod två poliser där och undrade hur gamla vi var eftersom jag hade massa alkohol på mitt bord. Jag sa genast:
”Nejnejnej! Hon ska inte ha någonting, hon är för ung.”
De fortsatte ifrågasätta mig och framåt slutet kläckte jag fram att jag var 21, men de tyckte det var irrelevant eftersom de bara ville veta om vi var tillräckligt gamla för alkoholdrickande och inte exakt hur gamla vi var. De började fråga varför jag skulle dricka alkohol när hon inte skulle och att det var onödigt, eftersom jag höll med dem kunde jag inte argumentera emot. Det slutade med att jag tog en öl till maten eftersom det ändå är den enda dryck med alkohol jag tycker om. När de gått lutade jag mig till Monki och frågade:
”Du är 13 va?”
”Fjorton den trettonde”, svarade Monki vilket var om en vecka.

Drömd 24/6 (Den sexige professor Vellarvo)

Jag var Mathilda Thomson och jag skulle göra ett GET-prov för Melvin Vellarvo. I drömmen var jag tydligen smått attraherad av professor Vellarvo. Provet gick ut på att han skulle sova och jag skulle göra någonting med hans mage. För att få en bra vinkel lade jag min kind mot hans panna vilket fick mina läppar att komma väldigt nära hans ögonlock. Under provet så kysste jag hans ögonlock några gånger, för det skulle han ju ändå inte märka då han sov. När jag var klar så vaknade han och viskade nåt till mig. Jag minns inte exakt vad han sa, men kontentan var att han hade märkt vad han gjorde och att han kunde göra mycket bättre saker med mig, där bättre syftade på bra sex. Jag blev rädd och sprang därifrån eftersom jag trots allt tyckte Vellarvo var läskig. Mest eftersom han både var mycket större och hade mer makt än mig. Mathilda är ju bara 15-16 och har ingen lust att ha sex med Vellarvo eftersom att vara attraherad av eller fantisera om sex med en person inte är samma sak som att faktiskt vilja ha sex med den.

Drömd 17/6 (Dokusåpor och sanningen om RYMDEN)

Jag skulle vara med i ett TV-program (dokusåpa) där alla var klädda i militärkläder. Första dagen skulle vi dock ha på oss t-shirt och mjukisbyxor. En tjej frågade om jag ville låna, men jag sa att jag hade. En annan tjej sa att det var bra om mitt namn stod antingen på byxorna eller t-shirten. Jag sa att jag hade en sån t-shirt, sen kom jag på att det stod DUKTIG på den ena och LEDIG på den andra och inte mitt namn. Den enda t-shirten med mitt namn på vad den jag hade haft när jag var tre. Sedan kom jag att tänka på min t-shirt jag haft under ”nollningen” på asienkunskapen och försökte hitta den. Jag hittade inte den, men istället två tröjor från STS (språkresa) med rolig text på.

Jag och Gunnar somnade i en säng. När jag vaknade ramlade en lapp av mig. Lappen var från mamma och hon hade skrivit att jag inte skulle glömma bort att boka tandläkartid.

Jag var och hälsade på en stam i Afrika. Vi skulle spela fotboll. Alla var iklädda kläder som gjorde det halvt omöjligt. Min kompis var sjuk och en i stammen hjälpte henne att bli frisk, hemma skulle hennes sjukdom vara obotlig. Jag blev fascinerad och började fråga dem om andra saker, som rymden. De berättade allt de visste.
När jag kom hem skrev jag en bok om rymden. Det fanns sen innan en bok om rymden som alla trodde på, men jag hade lagt till en hel del nya saker som stammen hade bevisat. En sak var att jorden inte skulle gå under av en komet som krockade i den (vilket alla felaktigt trodde) utan att Gud skulle rädda oss från kometen. Det var en annan del om monstret som levde i havet. Ingen trodde på min version, och hur mycket jag än försökte argumentera för att min version var rätt (vilket den var) så ville ingen tro mig.
Alla ignorerade mig och en dag kom prästen hem till mig och berättade att min odör (som betydde lukten av min andedräkt) hängde i luften på grund av att jag skrivit den där boken. Alla trodde att havsmonstret skulle leta upp mig för att den kände på doften att jag skrivit något om den. Plötsligt stannade prästen upp i sitt talande och stirrade skräckslaget mot mig. Bakom mig stod det stora havsmonstret (som såg ut som en Alot). Jag började slåss mot den och efter en jämn närkamp hoppade den ner för klippan och gav upp. Plötsligt kom någonting flygande och landade på fönstret. Det såg ut som en korsning mellan en björnunge och en kattunge, men jag visste att det var monstrets bebis. Jag kastade ner bebisen efter monstret och skrattade åt mig själv att jag inte sett skillnaden på ett argt monster och ett mammamonster som försökte skydda sin bebis.

Drömd 13/6 (Jagad av tigrar på exotisk ö – film eller verklighet?)

Jag var på en öde ö som var jätteexotisk och fin. Gunnar och några andra var också där. Gunnar började simma ut i vattnet för att bada och jag tänkte göra likadant. De andra stirrade konstigt på mig eftersom det var långgrunt och jag försökte simma i en decimeter djupt vatten. Plötsligt slutade det vara grunt, men vi bottnade fortfarande. Gunnar och jag simmade en bit och Gunnar skulle sätta ner fötterna, men då bottnade han inte och åkte ner under vattnet och fick en kallsup.

Jag var på Kolmården med mamma och man fick gå in till fåglarna. Vi hittade en gång från fåglarna till nästa bur som vi gick igenom. Nästa bur var tigrarna. Jag sa att tigerungar var gulliga och att jag skulle vilja klappa en. Mamma menade att det skulle vara en dålig idé eftersom tigermamman antagligen inte skulle godkänna det. På vår högra sida var en kulle där flera av tigrarna låg och på vår vänstra var högt gräs. Det fanns även pantrar där. Plötsligt kom de stora kattdjuren emot oss. Vi började springa in i det höga gräset och hoppades villa bort dem, men tigrar är både snabbare och smidigare samt har bra luktsinne så vi hade ingen chans. Jag klarade mig, men inte mamma. Jag kom ut ur buren och tittade på och tänkte att hon måste ju visst ha klarat sig eftersom det här skulle vara en lycklig film.

Drömd 9/6 (Naken och påhoppad av Armand den elake och Sara den elake)

Jag var jätteblöt och endast iförd en handduk. Jag kom till ett omklädningsrum där jag tänkte byta om, men alla stirrade på mig så jag bestämde mig för att gå in på en toalett och låsa bakom mig. Jag hade precis hängt av mig handduken då någon skruvade av gångjärnen på toadörren och tittade in.
”Ursäkta!” sa jag och försökte täcka mig själv med händerna.
De nickade ursäktande och satte tillbaka dörren på gångjärnen igen. Jag satte mig på toan för att kissa, men då öppnades dörren igen och massor med folk strömmade in där. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till.
De strömmade emot mig med kritik mot min fanfiction som jag lagt upp på deras forum (de stömmar fortfarande emot mig på riktigt, men allt som sker är en del av deras forum). Någon kommentarer var:
”Det är oprofessionellt att skriva om sin egen sexfantasi.”
”Det här är jättedåligt och passar inte alls i vårat forum.”
”Du skriver inte bra, det här är totalt kasst!”
Sedan fanns mycket mer konkret kritik som riktade in sig mot specifika delar av min berättelse. Berättelsen var en erotisk novell med Severus Snape och var inte en av mina egna sexfantasier. Jag hade kämpat hårt med novellen och blev jätteledsen, speciellt när de inte slutade utan även fortsatte med obefogade personpåhopp. Jag skrek efter hjälp från administratörer för att värja medlemmarna som kom närmre och närmre. Snart dök de upp och de visade sig vara bibliotekarierna från Katedral. De skällde ut och slog bort medlemmarna från mig.
När allt var över och jag skulle gå därifrån kom jag på att jag dessutom hade postat min berättelse i fel forumavdelning trots att ingen klagat på det. Jag hade postat i Allmänt när det fanns en avdelning som hette Berättelser. Jag undrade hur jag kunde gjort något så korkad när jag alltid annars brukade vara jättenoga med att försöka posta rätt i nya forum.

Jag var i ett hus där jag plockade på mig bullar för att jag var sugen på det. Jag trodde inte det var så sent eftersom en av barnen, Linda, var vaken (hon var bara 8 år). Det var Roberts familj och Roberts mamma kom ut för att tala om för sin dotter att hon inte fick mer saft för att det var för sent. Jag hälsade på henne lite awkward eftersom jag inte borde vara där. Klockan var kvart i tre på morgonen. Jag skyndade mig därifrån för att låtsas som jag inte hade varit där. Jag plockade upp fler bullar som låg utspridda längst vägen. Jag hade en låda med bullar och utöver den hade jag sex stycken bullar.

Jag och Armand hade ett jättestort gräl eftersom Armand hade bestämt sig för att göra någonting annat istället för att flytta ihop med mig i höst. Jag blev skitförbannad på honom och sa med skitsur ton:
”Men bra då, då flyttar vi inte ihop!”
”Visst!” svarade Armand lika surt.
Vi skiljdes åt och antingen skickade jag en mental förbannelse på honom eller så beordrade jag faktiskt någon att följa efter och skada honom.

Sara W berättade att hon hade gjort någonting som var väldigt elakt mot mig. Jag blev skitförbannad och försökte springa ikapp henne för att slå henne. Hon cyklade iväg, men cyklade in i ett hörn så jag kom ifatt. Jag började slå på henne, men eftersom det var en dröm så blev det jättelöst och jag blev bara ännu mer frustrerad. Hon skyndade iväg mot havet och jag följde efter.

Det var två rum som var jättesmå och påminde om utedass. I det ena var Hermione och Ginny, och i det andra var Harry och någon mer. Jag var Harry. Man skulle ha sex i rummet. Plötsligt var jag mig själv och Gunnar var i samma rum. Vi kom fram till att det inte fanns någon glöd emellan oss längre och bestämde oss för att gå skiljda vägar. Jag kände mig jätteledsen efter det.

Drömd 8/6 (ON eller OFF)

Jag skulle åka på ett lajv där man fick spela vad man ville (och det utspelade sig i nutid). Jag blandade ihop två olika karaktärer som jag hade funderat på att spela vilket slutade med att jag var döv, korkad, nyfiken och hyperaktiv. Tyvärr glömde jag bort att jag skulle spela döv ganska många gånger och kom på mig själv med att höra utan att titta på folks läppar. Lovisa (Acerola) och Hanna (dracodormi) från TS var där och spelade ett bögpar. De skulle ha sex och då skuttade min karaktär in och frågade korkat:
”Vad gööööör ni?”
De visste inte riktigt vad de skulle svara. En som var ansvarig både ON och OFF kom och sa till dem för något de hade sagt och att de inte fick ha sex. Hanna trodde det var en OFF-tilsägelse och sa:
”Men det var min karaktär som sa så.”
”Och det var min karaktär som sa till”, svarade den ansvariga.

Drömd 6/6 (Dödsätare, mördare och muckning)

Jag och några till flydde ner i en tunnel för vi var jagade av Voldemort. Voldemort stängde dörrarna bakom oss och trodde vi var instängde vilket vi inte var eftersom vi enkelt kunde få bort grejerna där tunneln en gång rasat samman. Vi kom till ett rum som vi inte vågade lämna och satt tysta där. Plötsligt hörde vi fotsteg och vi visste att vi skulle bli upptäckta av dödsätaren som kom. Det var Sasha (min morbrors fru) och hon hade Rebekka med sig. Sasha var visserligen dödsätare, men hon lovade att inte avslöja oss om vi tog hand om Rebekka. Alla la sig ner och trängdes ihop i de två stora dubbelsängar som fanns i rummet. Jag gick och försökte släcka ljuset för att Voldemort och hans följeslagare inte skulle avslöja oss, men en strömbrytare gjorde så att två lampor släcktes och två andra mycket starkare lampor tändes. Efter ett tag gav jag upp letande efter stömbrytare så vi skulle få helt mörkt.

Vi gick ut ur rummet och kom ut på en gata där massa personer gick för att de just hade muckat. Vi som kom ut från rummet hade alla helfärgade overaller. En kvinnlig berättarröst sa: ”Att vara tjej och ha muckat är svårt att tro på.”
Plötsligt blev jag en annan tjej som gick i vitt linne och armégröna byxor. Det var hennes röst och hon sa till en kille som gick bredvid:
”Muckat.”
”Ja, det har jag”, svarade killen som uppfattade tjejens konstaterande som en fråga.
Dessutom lät han lite som att hon var korkad eftersom hon inte fattade det.
”Nej, jag menar att vi har muckat, jag också”, svarar tjejen.
Killen blir lite förvånad och försöker reda ut det där. Under tiden blev jag mig själv igen och jag pratade med en av Gunns klasskompisar som hade en ljusblå overall. Han var schysst, men verkade lite socialt handikappad till och från. Plötsligt rullade en vagn förbi med massa blåklädda personer. Det var hans klasskompisar och vi saktade in för att prata med dem.

Jag var en mördare och försökte fly. Jag var på en tågstation och det var en person där som visste för mycket. Jag försökte ha ihjäl honom genom brottning, i vilket jag inte hade överläge. Jag tog hjälp av en stins och höll fast honom mot rälsen tills ett tåg kom. Då hoppade jag och stinsen åt sidan och mannen blev överkörd (slizead i tre bitar). Sedan började jag fly från scenen och sprang in genom en dörr.

Drömd 3/6 (Konstig konfirmandresa)

Jag var i Uppsala på en resa med konfirmanderna. Jag var i båten som vi skulle åka hem med. Ruben körde. Alla var på flygplatsen eftersom det var därifrån båten skulle åka. Jag sa till Ruben att han borde släppa av mig så jag kunde gå och hämta konfirmanderna. Han gjorde det. Båten var lite läskig. Man var tvungen att klättra upp för trappor och grejer för att komma ut. Ingenting för någon med klaustrofobi helt enkelt. Efter många om och men så la båten till på ett ställe där jag kunde kliva av. Jag sprang över flygplatsens hamnställe och blev tutad på en gång innan jag kom in i byggnaden.
Jag var uppenbarligen i affärsdelen, men jag ville ju till väntesalsdelen. Jag var inne i någon trädgårdsaffär och en försäljare haffade mig och försökte få mig att köpa någonting som såg ut som en papperssamlare men var till växter.
”Du ser ut att vara ny här”, sa hon och i den meningen uppfattade jag att hon trodde att jag var ny student.
Jag orkade inte säga emot att jag inte var Uppsalastudent utan spelade med för att bli av med henne.
”Ja, jag bor för det mesta här och åker hem på loven”, ljög jag.
Hon försökte sälja papperssamlarsaken till mig medan jag gick för att hitta därifrån. Tillsist kom vi fram till dörren till väntrummen och jag såg konfirmanderna innanför.
”Nej, nu måste jag gå”, sa jag till tanten och gick in till konfirmanderna.
”Hej!” sa en konfirmand. ”Var har du varit?”
Jag berättade om Ruben och båten, fast nu hade Ruben blivit Snape och konfirmanden kommenterade min berättelse med:
”Du är kär i honom.”
”Det är jag inte alls det”, protesterade jag, men gav upp ganska snabbt.

Jag gick tillsammans med en jättestor vän (jättelång och jättetjock) på snabbköpet på flygplatsen. Jag skulle lägga i vattenmelon-bitar i rätt låda. Jag hittade en, men den var nästan full så jag kunde inte tömma min påse där. Snart hittade jag en till som inte var lika full, men jag hade fortfarande halva påsen kvar när jag tömt ut dem. Jag hittade ytterligare ett ställe för vattenmeloner, men det var bara vattenmelonhalvor och mina bitar var mycket mindre än så. Jag suckade och letade vidare. Tillsist hittade jag ett lagerställe för vattenmeloner och sträckte mig över staketet och tömde dem i den genom att skaka ordentligt på påsen, ingen missade. När jag var klar insåg jag att jag bara kunde ha gått runt staketet så hade det blivit mindre krångligt.
Där lagret för vattenmelonbitarna hade varit stod plötsligt en bajamaja och min kompis gick in där. Några konfirmandtjejer tyckte att det var en rolig idé att tjuvkika på honom när han satt på bajamajan och gjorde det. Jag gick fram till dem och tog dem därifrån och gav dem en utskällning. Min kompis kom ut från bajamajan och sa till mig.
”Höhö, det var tjejer där…”
Han lär som han var lite efterbliven, vilket han inte hade varit tidigare.

Jag var på en konfirmandresa. Konfirmanderna samlades vid olika stationer och gjorde saker, men alla tillsammans samtidigt. Vid min station hade vi alltid jätteroligt och det var helt underbart. Det kändes att vi kom så nära varandra på bara en liten stund att det lika gärna kunde varit ett SHiRL.
Lite senare stod jag i ett rum och lyssnade när de övade sina instrument. Tydligen gick många i Folkungas musikklasser och jag tänkte genast på Gunnar. Jag kollade på en av de minsta konfirmanderna och önskade att jag och Gunnar också var elva år. Att konfirmander är 14-15 slog mig inte, något som däremot slog mig var att elva nog inte var den ultimata åldern för det var så mycket man inte kunde göra då, så jag ångrade mig till 14 istället.
Jag var alldeles lycklig och varm i sällskapet av konfirmanderna. Vi hade blivit så nära vänner och det var jättemysigt överallt. Verkligen ett riktigt SH-mys varför jag gång på gång frågade mig själv mer än en gång om det inte var ett SHiRL.

En reaktion på “Dröm: Monki och den ”sexige” professor Vellarvo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>