Dröm: The one with Ruben

Såg just att dlogg.se har börjat fungera igen, varför jag tänker passa på att lägga in de drömmarna som jag hade i augusti. Har ju inte antecknat några drömmar sedan dlogg dog, men kanske borde börja med det igen. Det är ju faktiskt väldigt roligt att gå tillbaka till.

5/8 Rubens projektarbete
6/8 ”Adam kom hem!” och Friends Season 10, Episode 1-6, Deleated Scene

Rubens projektarbete (5/8)

Jag lämnade in mitt projektarbete som jag hade skrivit för Ruben. Det var egentligen mitt Kina-projekt och språket i arbetet var rent ut sagt förjävligt med diverse stavfel, grammatikfel och särskrivningar. Ruben skulle också skriva ett projektarbete för en grej vilket han hade bestämt samtidigt som jag bestämde mitt projektarbete. Nu när jag var klar hade han inte ens börjat. Jag ifrågasatte det, men han bara skrattade. Då kom rektor BM och tjatade på honom att han skulle börja med det.

Adam kom hem! (6/8)

Jag, Ingrid och Karl var hemma hos någon som var en gemensam vän. Vi skulle göra någonting, men var tvungna att vänta på att Adam skulle komma först.
”När skulle Adam komma då?” frågade Karl som var lite uttråkad då vi bara satt vid ett bord och stirrade.
”Klockan fyra”, svarade den gemensamme vännen.

Friends Season 10, Episode 1-6, Deleted Scene (6/8)

Ross i Friends blev insläppt i sin flickvän Charlies hus. Han skulle känna sig som hemma tills hon kom tillbaka några timmar senare. När Charlie hade gått fick Ross en plötslig lust att klä av sig naken i det stora huset och bara gå omkring. Just som han hade gjort det öppnades dörren och en mäklare kom in med några som skulle titta på huset. Ross fick sin typiska min när han är generad och höll händerna framför sig och sa:
”Excuse me…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>