Because of you

Jag försöker vara med i NaNoWriMo. Det betyder att man ska skriva en roman på 50 000 ord under November och endast under November. Det betyder att man ska skriva mer än 1500 ord om dagen. Det betyder också att jag ska vara uppe i 13 000 ord nu. Självklart kan ni ana att detta inte är någonting jag har lyckats med, utan att jag bara är uppe i ungefär 600 ord. Jag försökte skriva idag, men insåg att det hela verkligen sög och att Lucys sommarlov inte är tillräckligt innehållsrikt för att bli hela 50 000 ord långt. Dock får jag göra mitt bästa och försöka skriva 10 000 ord inatt och går inte det så går det inte, men att försöka skadar inte. Misslyckas jag med att få Lucys sommarlov tillräckligt långt så får jag börja skriva på förhållandet mellan Zacharie och Audrie för att se om det blir något spännande där.

Idag såg jag en svensk TV-serie som var helt okej. Den heter Guds tre flickor och handlar om tre fjortonåriga tjejer som är ganska olika, men har varit vänner sen länge. Gud blandade sig i deras liv lite då och då och det var väldigt roligt att kolla på. Jag gillade konceptet och identifierade mig snabbt med den diktskrivande, blonda, opopulära flickan vars namn jag har glömt. Man kan se första avsnittet på SVT:s hemsida.

För att avsluta så följer den videon på youtube som jag tittar på flera gånger om dagen. Jag har till och med slutat titta på videon och lyssnar bara på låten för att jag kan se personerna framför mig. Jag föreställer mig inte familjen Malfoy på det här sättet, men jag tycker att det är en intressant tolkning och en sorglig historia.

5 reaktion på “Because of you

 1. Kalle

  10 000 ord på en natt!!!! Det är frågan om jag skulle kunna åstakomma utan hänsyn till innehåll, lycka till!

  Videon var välgjord. Helt plötsligt är Harry den elaka som mobbar den stackars killen som har det svårt hemma :(

 2. emzi

  NANO! Jag har skrivit över 10 000 ord nu och är sååå stolt över mig själv. Lite efter är jag ju nog, men ändå!

 3. Rävöra Inläggsförfattare

  Jag har kommit upp i 1100 ord nu ungefär… det är tyvärr en nolla för lite där känner jag :/

  Kalle: VonnRosenberg är jätteduktig… hon har gjort fler videos som jag kan rekommendera om du har ork/lust/tid. Dock är den här någonting i särklass.

  GO EMZI!! :D

 4. Nessie

  Ojojoj… Ska man vara uppe i 13 000 ord nu menar du? Jag går enligt NaNo-sidan, och har kommit upp i 11 800 ungefär, vilket jag fick tvinga fram i natt. Satt uppe till tre… Men jag kom av mig för att jag satt på YouTube och tittade på anime ^^’

  Den videon var verkligen riktigt bra, jättefin och välgjord och sedd ur en intressant synvinkel. Jag får nog leta upp mer av henne… Om jag orkar :)

 5. Pingback: Rävöra » Blog Archive » Happy Happy Fangirl-squee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>