Böcker och brev

Förutom allt skolarbete som jag har, från vilket jag knappast får fritid så har jag lite andra saker som jag vill klämma in, förutom den vanliga tiden framför datorn då. Som första prioritet ligger arbetet med konfirmanderna och det är enkelt att förhålla sig till. Sedan har jag även några böcker som jag vill läsa, en som till och med släpptes idag (i den engelska upplagan).

Boklista:
1. Dan Brown, The Lost Symbol
2. Douglas Adams, The Hitchhiker’s Guide to the Gallaxy

Det är de böcker som ligger på en måste-läsas-lista. Dessutom är ju Liftaren fler än en bok, så det lär nog ta sin lilla tid, speciellt som att jag i princip inte har någon tid alls just nu. Därför behöver den här listan inte utökas.

Idag fick jag ett brev från Armand som sitter och fryser mitt på ett fält ute i skogen, stackarn. Fast det var ju trevligt att få brev och nu har jag läst det två gånger, funderar på vad jag ska svara. Dessutom fattar jag inte riktigt adressen till honom, men jag får väl skicka ett sms och fråga… även om det är fusk.

5 reaktion på “Böcker och brev

 1. Katarina

  Åh, jag vill också läsa the lost symbol. Ska bara ta mig igenom en miljöhistoriebok, en i miljöekonomi och sen fyra texter om miljöfilosofi.

  Men Markoolios video är ju bra, om det verkligen är så där i militären så ställer jag upp ;P

 2. Rävöra Inläggsförfattare

  emzi: Man måste tydligen läsa den dessutom, det är ju kult! Men det är ju full av grymma citat så det kan inte vara alltför jobbigt att ta sig igenom.

  Will: avundsjuk :(

  Käts: Känns som att du också har en hel del arbete att genomföra. Jag tror nog att militären inte riktigt går till sådär :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>