Farfar med biljett till himmelen

22:05 Farfar
22:06 Min buss avgår från Gunnar mot resecentrum
22:33 Bussen mot sturefors avgår, mamma ringer och berättar att farfar har gått bort
22:40 Kliver av i tinnerbäcksbadet och går upp till sjukhuset
22:55 Bestämmer mig för att åka upp till farfar innan de andra i familjen kommer

Farväl farfar. Jag tror och hoppas att din sista tid var smärtfri. Jag är glad för att du var vid medvetande igår så att vi kunde prata lite med dig och vara hos dig och det kunde kännas meningsfullt. Jag hoppas att du kommer till en plats nu, där du trivs och träffar människor som du har saknat. Trots att du började bli blek och dina händer kalla, så var du ändå varm och slät i ansiktet. Rofylld, lugn och yngre. Känns orealistiskt att du är borta, som att du kommer trolla fram dig själv ur en brinnande bok eller bara vakna och vara tillbaka igen. Du kändes så levande trots allt. När allt kommer ikapp mig, och jag inser att du inte längre är med oss, då hoppas jag att jag minns de bra stunderna och att dina sista dagar var fyllda med viljestyrka att bevisa att du trots ditt dåliga tillstånd ändå kunde sätta dig upp och konversera litegrand. Jag hoppas du får det bra i himmelen och att resan dit inte är lång.

Requiescat in pacem.

2 reaktion på “Farfar med biljett till himmelen

  1. Marit

    Fint söt. Jag tror det är så, de vill att vi ska minnas dem med glädje! Jag tycker om dig och vill du prata så finns jag här. Om du vill komma över och fika och bara prata eller prata på nätet. Tänker och skickar ut kärlek till dig! *kram Leffe*

  2. Anna Murevärn

    Åh, vad fint du skriver! Är så glad att jag hittade hit. Jag tror absolut att vår farfar/svärfar har det bra nu. Kram till dig och hela familjen från Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>