Dröm: Snarry och Adams kriminella sida

dlogg låg nere störe delen av juli så har jag bara två drömmar från den månaden, men låt mig presentera dem:

23/7:
Snarry och plastfigurerna
Biljakt och trädklättring

Drömd 23/7: Snarry och plastfigurerna

Jag var i ett stort varuhus och Viktor var där med mig. Jag hittade plastfigurer av Harry Potter-karaktärer och bland annat Snape. Tyvärr var Snape-fugurerna iklädda kostym och inte alls spelciellt Snapeiga. Jag hittade en annan som stod coolare och hade hatt på sig, fast när jag tittade närmare så såg jag att det inte var Snape utan Michael Jackson. När jag insett att den enda Snape-figuren som fanns var den med kostym fick jag syn på en plansch över kommande filmer. Det var en film som hette ”Snarry och (någonting jag inte kommer ihåg)”. Jag blev överlycklig. De började göra fandom filmer, och Snarry är ju min favorit efter Hermione/Snape. Jag skrek och pekade på planschen och Viktor verkade vara lika nördig som jag och bli precis lika glad.

Drömd också 23/7: Biljakt och trädklättring

Vi var kriminella och var jagade av polisen. Vi åkte bil upp för ett berg (som egentligen var ett höghus. Längst där uppe fanns en helikopter som vi skulle ta för att komma ifrån polisen. En kille vände sig om och började skjuta mot polisen, men han kunde egentligen inte använda vapen och bara missade hela tiden, vilket en annan kille talade om för honom. Jag och Adam insåg att vi skulle bli ikappkörda och valde att hoppa av bilen och gömma oss i diket medan polisbilarna körde förbi. Vi sprang ner för berget tills vi kom till ett träd. Adam sa att om vi klättrade upp för det skulle vi komma till en annan helikopter. Vi började klättra upp för trädet. Adam hade klättrat i det förut, men det hade inte jag så det gick långsammare för mig. Plötsligt stod en kvinnlig polis och siktade mot oss nedanför trädet. Adam hoppade ner och lät sig tillfångatas, men jag vågade inte klättra ner för jag trodde jag skulle ramla.
”Kan någon ta emot mig?” frågade jag nervöst.
Den kvinnliga polisen gjorde det. Innan jag kom ner hade jag klättrat tillräckligt högt för att se att det inte fanns någon helikopter. Adam berättade att han hade ljugit och att vi skulle gömma oss däruppe tills han kom på en bättre plan, men nu var vi ju tyvärr fast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>