Dröm: Medveten och omedveten otrohet

dlogg är tillbaka kan jag presentera maj månads drömmar här.

16/5 Armands porr och Snapes son
14/5 Två nyfödda
11/5 Otrohet och Alan Rickman
10/5 Förälskat äventyr
5/5 Slangad bensin?
4/5 170km/h: ”Gode Gud, rädda mig!”
3/5 ”Det där är min cykel”
2/5 Rullstolsrace

Drömd ~16/5 (Armands porr och Snapes son)

Armand höll på att slå in någonting i tidningspapper. Jag frågade honom om jag fick öppna och kolla vad det var. Det fick jag. När jag slagit upp tidningspappret såg jag att det var filmer – porrfilmer. En var en disneyfilm, men Armand berättade att det bara var omslaget för att dölja vad för film det egentligen var i. Jag blev smått äcklad och frågade vad han gjorde med porrfilmerna. Han sa att han höll på att packa ner dem han skulle ha när vi skulle flytta ihop. Jag började få panik, men lugnade ner mig och flyttade runt bordet så att jag satt närmre Armand.
”Du får inte ha med dem”, sa jag i lugn ton.
”Varför då?” undrade Armand.
”Jag vill inte ha porr innanför mina väggar”, sa jag.
Tim kom in i rummet och tyckte jag var larvig. Jag började få panik igen, och en massa ångest. Jag bad honom gå ut så att jag kunde förklara för Armand exakt vad jag tyckte var så jobbigt med porr, men jag ville inte att Tim skulle veta. Tim gick inte ut. Ångesten tog över och jag skrek:
”UUUT!”
Tim lämnade rummet.

Snape var i en brunn tillsammans med ett monster. Han ropade till mig att kasta ner trollstavar till honom. Jag kastade ner närmare ett tiotal inklusive min egen röda med metalländar.
Senare introducerar Snape mig för sin son som hade räddat honom ur brunnen. Sonen är ungefär 20år och riktigt snygg. Min första tanke är att, eftersom Snape är så svårfångad, kan jag ta hans son istället. Nästan direkt kom jag på att det var äckligt eftersom det var Snape jag ville ha och inte nåt substitut som råkade vara släkt med honom.

Drömd ~14/5 (Två nyfödda)

Jag var i ett stort rum. Julia hade fått ett barn och jag hade inte ens märkt att hon var gravid. Jag frågade henne vem som var pappan.
”Jag vet inte”, svarade Julia.
Jag kollade på barnet och det var jättemörkhyat. Jag undrade hur många mörkhyade Julia hade haft sex med för att inte veta vem som var pappan.
Snart kom Gunnar in. Han hade också en bebis i en bilstol. Det var inte mitt barn utan någon annan tjejs. Den här tjejen ville inte behålla barnet så Gunn hade blivit tvungen att ta det. Jag blev skitförbannad och undrade varför tjejen inte hade gjort abort. Gunnar ville inte ha barn och hon ville inte ha barn så varför hade hon låtit det äckliga krypet födas? Jag var så arg att jag skulle kunnat döda barnet. Det var ett fruktansvärt fult barn också. Jag ville då inte ha någon annans äckliga unge på halsen bara för att hon inte hade haft vett att göra abort.

Drömd 11/5 (Otrohet och Alan Rickman)

Adam postade ett foto i forumet som var ett bevis på att jag hade varit otrogen mot Gunnar med Will. Jag visste inte själv om att jag varit det då jag bara hade umgåtts med Will som vän och inget annat, men Will hade varit ute efter annat utan att jag hade vetat om det. Jag hade tydligen bott i USA och Gunnar i Sverige och Will hade pendlat mellan oss. Han hade haft andra avsikter med Gunnar också.

Det var en ung kille på 20-25 år som hade ett förhållande med Alan Rickman. Egentligen hade de ingenting i början, men det var på gång. Rickman kom dit och träffade killen. De började hångla och snart rykte en hel del kläder. Killen tog fram en spruta som han stack Rickman med. De skulle precis ha sex när de hörde en röst uppifrån. Det var Alan Rickmans fru som undrade om han inte skulle komma upp och lägga sig snart. Han ropade tillbaka att han skulle komma upp snart. Nu var varken han eller killen sugen på att ha sex längre.
”Det här kommer kanske inte funka”, sa Rickman till killen.
Killen höll inte med.
”Bara om du slutar med drogerna”, sa Rickman.
Killen påpekade att Rickman själv just frivilligt mottagit droger från honom. Det var det som varit i sprutan.

Drömd 10/5 (Förälskat äventyr)

Jag var i en dunge i ett bostadsområde och det var sen kväll. Jag hörde nåt som rörde sig i buskarna. Jag blev lite rädd och plötsligt klev en kille fram. Han var i min ålder, men han såg ganska töntig ut. Hans frisyr var platt och brun och han hade massa finnar i ansiktet. Han berättade för mig att han hade hade gått i Hanna Ks lekis när han var liten.
”Jaha, då gick du i min klass med”, sa jag, för tyligen hade jag och Hanna gått i samma förskoleklass.
Han mindes mig inte först, men sen kom han på vem jag var. Han berättade att han var jättekär i Hanna, men han visste inte vad han skulle göra. Jag tyckte att vi skulle gå en promenad och prata om saken. Då kom jag på att jag var tvungen att ta bussen hem, om jag inte redan hade missat den. Jag kunde åka buss 15 eller 20 härifrån för att komma till resecentrum. När jag kom till busshållplatsen kom buss 15 precis dit. Jag klev på och det gjorde han med. Han ville verkligen prata med mig om sitt problem.

Jag skulle vara med i ett båtrace. Båten var ungefär lika stor som en badring. Jag hade precis kommit dit då starten sa att vi skulle sätta på oss våra nummerlappar. Jag hittade inte min, men såg snart att den låg längst fram i båten. Jag krånglade på mig den, men då hade starten redan gått. Jag hoppade i den lilla båten och gasade iväg i världens fart.
Jag var egentligen på ett äventyr och kom fram till en tårtkartong. Tårtor gav mig poäng så jag öppnade den för att kolla om det var en tårta i och det var det. Jag skulle just ta tårtan då en gammal dam (häxa) som satt bredvid sa att det var hennes tårta. Jag ställde tårtan i hennes knä.
”Tack så mycket”, sa hon.
Hon hade en klänning som var gjord av samma ingredienser som tårtan. Jag och min vapendragare smakade på klänningen. Den var mycket god, vilket vi också kommenterade.
”Tack”, sa damen igen.
Vi fortsatte att gå, nu var det natt och i det här landet var det olagligt att vistas utomhus på natten. Vi gick tyst och jag funderade på om jag skulle sätta på mig mina svävande skor (vilket var båten fast nu var den ett par skor). Jag skulle ju låta mindre om jag svävade. Plötsligt hörde vi röster och la oss kvickt ner på marken.
”Hörde duw åckså nåt?” sa en mansröst med bred dialekt.
”Aa, vavare?”
Vi skyndade oss till en liten lastbrygga (på land) där vi la oss för att undvika vad vi trodde var soldater. Plötsligt var männen där.
”Ere ni igen, va?” sa den ena.
De var inte soldater, utan tjuvar.
”Ni är alltid där vi ska sova, flytt på er!” sa den andra.
Vi hade nämligen tagit deras sovplats några dagar tidigare. Vi flyttade kvickt på oss då vi inte ville skapa något trubbel så att soldaterna skulle komma dit.

Drömd 5/5 (Slangad bensin?)

Jag körde hem och jag hade precis tankat full tank. När jag svängde in till Sturefors gick det inte längre. Bensinen var slut och bilen stannade. Jag gick ur och fick rulla in den på en mindre väg för att inte vara ivägen. Jag ringde till mamma och sa:
”Den bara stannade!”
”Bensinen är väl slut?” undrade mamma.
”Men jag tankade ju nyss!” invände jag.
”Någon har väl slangat”, sa mamma.
Jag kunde inte förstå när denna någon skulle ha slangat. När jag stannade vid rödljusen?

Drömd 4/5 (170km/h: ”Gode Gud, rädda mig!”)

Jag var ute och gick och pratade i telefon med Gunnar samtidigt. Jag skulle åka hem till honom. Det var ganska sent på kvällen och jag såg en kille som var lite yngre än mig och som höll ett hårt grepp om öronen på två 12-åriga pojkar som skulle hem. Jag kollade på cyklarna i cykelstället. Där stod några ölcyklar. De var glasgröna och inne i ramen var det som att det var öl. I en av dem stod det någonting.
”Det står pescado i den!” ropade jag till Gunnar.
Sedan kom jag fram till busshållplatserna (som låg på helt fel ställe). Mormor var också där och skulle åka hem, men i drömmen bodde hon i Norrköping så hon skulle vara tvungen att åka motorväg. Jag lade på med Gunnar. En kvinna sa att hon kunde köra oss och vi slog oss ner i en buss. Mormor satte sig lite längre bak och jag ganska långt fram. Vi började åka och jag somnade till lite. Jag vaknade igen på motorvägen då jag hörde ljudet av polissirener.
”Shit vad fort jag kör!” utbrast kvinnan som körde och saktade ner.
Polisen var tydligen ute efter henne för att hon hade kört alldeles för fort. Vi var dock tvungna att åka till nästa avfart innan vi kunde stanna. Snart började kvinnan accelerera igen och var uppe i 130…147…163… Hon var nästan uppe i 170. Jag satt och skrek på henne att hon skulle sakta in, vilket hon inte gjorde. En telefon som satt på bussen ringde och hon slängde en blick på min som att jag skulle svara. Jag ville dock inte ta av mig bältet i den här hastigheten och sa:
”Om du saktar ner så svarar jag.”
Då släppte hon båda händer från ratten och sträckte sig efter telefonen. Det var tydligen polisen. Jag funderade på om jag skulle ta över ratten, men då kanske polisen skulle tro att det var jag som hade kört så fort och inte hon. När vi kom till nästa avfart åkte vi in och stannade. Det var massa skog där. En kvinna och vad jag antog var hennes son stod och pratade i närheten. Kvinnan spottade sonen i ansiktet. Vi började kliva av bussen och jag började gråta. Jag hade varit så rädd när bussen hade åkt och nu kom allting över mig. Jag bröt och gröt och skakade. Lisa (från kyrkan) var där och hon började också gråta litegrand. Utanför satt en bunt konfirmander. Bland annat Michaela som jag noterade hade färgat sitt hår svart. Jag slog mig ner bredvid henne, fortfarande med tårarna rullandes och kroppen skakandes. Hon höll just på att fråga mig hur det var fatt då en tjej som satt framför vände sig om. Hon såg ut att vara runt 12år, men hon borde vara konfirmand annars förstod jag inte vad hon gjorde där. Hon gav mig en klädkatalog och sa att hon var med i den som modell och sa alla outfits hon hade haft på sig i den. Jag började leta upp dem.
Lite senare förklarade jag för Michaela att jag utan problem kunde vittna emot kvinnan som hade kört i en domstol. Hon kanske skulle bli sur på mig, men jag hade varit totalt livrädd så jag skulle göra vad som helst för att få henne rejält dömd och borta från trafiken.

Drömd 3/5 (”Det där är min cykel!”)

Jag klev av bussen och såg en ~11-årig kille cykla på en likadan grön cykel som jag en gång hade haft. Jag ropade på honom och bad honom stanna, men han fortsatte cykla. Jag sprang efter honom och han började cykla fortare. Sen stannade han utanför pizzerian där också hans pappa var. Pojken gick in på pizzerian men pappan var kvar utanför. Hans far verkade vara från Turkiet eller liknande. Jag berättade som det var, att jag trodde att det var min gamla cykel som stod där. Jag frågade om jag kunde låna cykeln för att åka hem och hämta mina nycklar så jag kunde testa min nyckel till cykeln. Det fick jag inte. Jag bad honom vänta där medan jag sprang och hämtade nyckeln, och det skulle han göra. Jag skyndade mig hem och hämtade mina nycklar, sedan tänkte jag ta en cykel tillbaka för att det skulle gå fortare. Jag såg en grön cykel i garaget och var tvungen att stanna upp några sekunder och fundera på om jag hade gjort bort mig, innan jag insåg att det var min systers cykel som hon hade fått av mormor. Jag tog istället mammas gamla cykel och skyndade tillbaka. Mannen och sonen var borta. Jag frågade mig omkring och upptäckte att de till och med hade avregistrerat sig från SH pga cykelgrejen. På SH hade pappan hetat Niconeli (eller nåt åt det hållet). Jag visste inte alls hur jag skulle få tag på dem nu.

Drömd 2/5 (Rullstolsrace)

Jag promenerade i Sturefors. Så mötte jag min kusin Rebecca och min morbror Bengt. De skulle precis hem och äta. Jag höll Becca i handen på vägen. Linnéa var också där. Vi skulle åka hem. Man hade gjort banor i Sturefors så man skulle åka på rullstolsliknande grejer och det fanns banor man kunde rulla in i på olika ställen. Jag och Linnéa började tävla hem. Jag hade jättesvårt att svänga och det blev bara päronsvängar hela tiden. Linnéa vann. Min rullstol, som nu var en cykel var jättetrasig. Jag upptäckte att framhjulet var jättelöst och kunde ramla av när som helst. Sedan upptäckte jag att bakhjulet redan hade ramlat av. Jag bestämde mig för att gå och leta efter det senare. Mamma och Ellinor var där. Mamma sa nåt till Linnéa och Linnéa svarade:
”Mm, när jag blir nykter.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>