Dröm: Förlovningsfest och lovikkavantar

Drömmar i april från dlogg.

29/4 Busskvinnan och kaffet
26/4 Gunn på lov
21/4 Förlovningsfest, nej tack
18/4 Tyska hopprep är dyra

9/4 Mattelag, ponnyspel och Jonnas hemsida
6/4 Lovikkavantar

Drömd 29/4 (Busskvinnan och kaffet)

Det var kallt ute och jag stod ute i en kö. Det fanns en automat där man fick ta gratis kaffe. Jag pratade med en kvinna som stod där med sin dotter. De brukade åka samma buss som mig. De hade lite bråttom och kvinnan stod och frös. Jag gick och hämtade mitt kaffe, men eftersom jag inte dricker kaffe gav jag bort det till kvinnan. Sedan gick hon och dottern till bussen, men jag skulle vara kvar. Folk tyckte att jag hade varit extremt snäll som hade gett bort min kaffe till en främling. Jag sa (som i försvar):
”Men vi brukar åka samma buss!”

Drömd 26/4 (Gunn på lov)

Gunnar hade kommit hem igen. Det var bara en vecka efter att jag hade kommit hem från Berlin, men han var bara hemma för lov och skulle tillbaka igen innan Annikas bröllop. Det var dock alldeles underbart att han var hemma för jag saknade honom så mycket.

Drömd 21/4 (Förlovningsfest, nej tack)

Jag var i en affär. Gunnar var där. Det var slutet av en termin och vi hade precis förlovat oss, men det var inte officiellt än. Vi hade tänkt att några år senare och någon månad fram på året skulle vi ha vårat bröllop i samband med terminsavslutningen. Tyvärr hade någon stulit våran idé och skulle ha just ett sånt bröllop detta år. De var just i affären och införskaffade grejer. Annika var också där. Hon handlade till en fest som skulle gå ut på att jag och Gunnar skulle förlova oss. Vi försökte förklara för henne att vi inte ville ha en sådan fest utan att avslöja att vi hade förlovat oss. Tillsist blev jag irriterad och sa rakt ut att vi var förlovade. Hon blev så chockad att hon tappade det hon höll i händerna.

Drömd 18/4 (Tyska hopprep är dyra)

Jag var i Tyskland med min lillasyster Ellinor. Vi hade en pulka som vi behövde dra. Vi tänkte köpa snören för att kunna dra den med. Vi hittade en liten butik som sålde hopprep. Jag tyckte Ellinor skulle öva sin engelska och be om hopprepen, men hon var blyg och ville inte. Jag började prata istället. Hopprepen var jättedyra och kostade 20€ styck. Jag ville inte ha dem. Jag hittade några andra som kostade 4,7€, men sedan insåg jag att det bara var handtagen till hopprepen. Så jag och Ellinor gick därifrån.

Drömd 9/4 (Mattelag, ponnyspel och Jonnas hemsida)

Några skulle spela Ponny-spelet. Jag skulle förbereda spelplanen. Man skulle vika på nåt sätt, men jag hade glömt hur man gjorde så jag tog sönder spelet.

Jag var med klassen i klassrummet. Vi hade precis slutat. Alla skyndade sig ut ur rummet för att komma till en datorsal där de skulle använda Jonnas egengjorda sida för glosförhör. Adressen till den var china.zn.nr. Man tävlade två och två om vem som kom på glosor först. Tyvärr klarade sidan bara av att hålla igång ett fåtal spel samtidigt. Jag kände att jag inte orkade springa. Jag hjälpte Petter eftersom hans handdator hade hängt sig. Jag råkade göra så att han loggade ut. Efter att han hade loggat in igen försökte vi nå Jonnas sida från den.

Jag skulle vara med i ett mattelag på en tävling. Jag var jättenervös eftersom jag aldrig hade gjort något liknande.

Drömd 6/4 (Lovikkavantar)

Jag hade ett par lovikkavantar med tofsar på. De låg på bordet. Min katt Dennis tyckte det var jättekul att leka med tofsarna. Sedan satte han sig i soffan. Jag kastade en lovikkavante mot honom. Han tog den i sina tassar och satte den på huvudet som en mössa. Alla skrattade och förväntade sig att jag skulle ta kort, men jag han inte få upp mobilen. Eftersom vi skrattade tog Dennis av sig vanten, hoppade upp i mormors knä och försökte sätta den på hennes huvud. Mormors huvud var dock för stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>