Dröm: Nakenbad och trekanter

Drömmarna från februari…

28/2 Toalettkapplöpning och dansa
25/2 Ekorrarna och tönten
21/2 Katt och råtta
7/2 One girl with two guys

Drömd 28/2 (Toalettkapplöpning och dansa)

Jag var på en ö som var ett lekland. Jag hade varit där många gånger när jag var liten. Det fanns ett berg där alla ville klättra upp och sedan åka rutschkana ner. Jag ville inte det. Jag orkade inte stå i den långa kön. Jag pratade med Robert och frågade om han mindes att rutschkanan hade varit mycket längre och brantare när vi var små, samt att den hade varit av metall. Nu var den blå plast. Robert mindes att den hade varit brantare, men inte att den hade varit i metall. Jag frågade om han mindes hur varm den hade varit, så varm att man brände sig på stjärten när man åkte. Då mindes han. Vi satt vid havet som var en bit ifrån där rutschkanan slutade. Linnéa, min syster, badade. Jag ville också bada, men jag hade bara ett linne på mig och inga underbyxor. Jag badade ändå. När jag skulle klättra upp på stenen åkte linnet upp och jag visade baken, alla skrattade åt mig. Jag hade en gammal baddräkt som var ful och för liten, men jag ville så gärna bada. Jag gled ner i vattnet igen för att byta om där, men både Robert och Will som var där stirrade på mig. Jag sa åt dem att vända sig om så att jag kunde byta om ifred, men det gjorde de inte. Då tog jag mig bort till lite murbitar bakom vilka man kunde gömma sig. Första stället jag kom till var där ett par hånglade. Jag bad om ursäkt och simmade in på ett annat ställe där det var en läskig kille som ville ha sex med mig. Jag skyndade mig tillbaka till Robert och Will. Tillsist hittade jag ett ställe att byta om bakom muren. Sedan simmade jag tillbaks. Där satt Alex och hånglade med en kille och Will satt också och hånglade med en kille. Precis bredvid dem satt Annika, som sa:
”Jag mår illa…”

Jag åkte kana ner för ett lutande golv. Jag låtsades att jag hade ramlat och spelade inför Ingrid. Sedan trillade jag över kanten längre ner. En liten pojke ville härmas, men lyckades inte så bra.
Det var egentligen en backe där man la glasflaskor och de hamnade i glasbackar när de kom över kanten. Jag såg att systemet omöjligt skulle fungera. Det var helt fel uppbyggt.

Jag hade pratat med ett gäng tjejer och vi började lämna platsen. En lung, lite sensuell låt spelades och jag petade på en tjej och vi började dansa foxtrot. Jag höll som en kille, men hon förde. Hon hade dansat sen hon var jätteliten så hon var väldigt duktig. Armand kom in och såg avundsjuk ut. Då dansade jag med honom istället, fast till en snabb bugglåt. Det gick inte så bra eftersom jag inte kom ihåg så mycket. Då skulle tjejen dansa bugg med Armand och jag försökte sätta på en bra, snabb låt, men kunde inte hitta någon.

Jag höll på att leta efter en toalett, men det var jättesvårt att hitta. Jag och en tjej tävlade om toaletterna och sprang fram till dörren för att komma först. Det jag kom in på hade inget lyse, så det fick bli en annan. Så tävlade vi om ett par toaletter.

Drömd 25/2 (Ekorrarna och tönten)

Jag skulle åka till bussen. Mamma sa att jag skulle skynda mig. Jag var tvungen att cykla på den lilla gamla cykeln med stödhjul. På väg till bussen såg jag en ekorre som låg på marken och tog sig för kroppen.
”Ajajaj, jag orkar inte med fettisdagen”, sa han.
När jag cyklat en bit till såg jag en annan ekorre på andra sidan vägen som gjorde likadant. Sedan kom jag fram till busshålplatsen. Jag var tvungen att ställa in cykeln på mammas jobb då det inte fanns något lås på den. Mamma skulle också åka bussen så hon stoppade den. Jag ställde av mig min väska när jag ställde in cykeln, men när jag skulle ta upp den igen var det inte samma väska.

Gunnar och jag gick längs med en lång grusväg. Han var lite före mig så jag gick ikapp honom. Vi skulle gå någonstans på en vandring och det var långt kvar (flera dagar). Vi hade ingen packning. Solen började gå ner och jag började bli kall eftersom jag inte hade någon tröja på mig. Jag sa det till Gunnar. Han pekade då på två långärmade tröjor vid diket och vi plockade upp dem. Båda tröjorna var Gunnars. Den ena var tjock och röd, den tog Gunnar på sig. Den andra, som jag tog på mig, var hans grå- och svartrantiga. Sedan fortsatte vi vandra.

Jag och Gunnar satt i ett rum. Han var jättekissnödig och vi skulle testa en sak där man drog ett snöre från hans penis till min stortå så att han kunde kissa. Tyvärr slarvade vi och kisset kom överallt utom dit det skulle (vart det skulle förstod jag aldrig). Hans mamma var och städade ett rum längre bort. Vi såg till så att hon inte skulle komma dit.

Jag var någonstans och det var något med kyrkan/konfirmationen. Jag var en tönt, och det visste även de som aldrig träffat mig förut. Alla skrattade åt mig för att jag var en tönt. Jag fick syn på Ingrid genom ett glasfönster till våningen under, hon jobbade i en affär där. På vägen ner fick jag syn på Hanna J som var på en lektion i bakning.

Drömd 21/2 (Katt och råtta)

Min katt Dennis låg i min säng och jag hade myst med honom. I drömmen hade jag en råtta också. Råttan hoppade upp i min säng, men han och Dennis var ovänner så det slutade med att jag fick hålla fast råttan så att den inte skulle bita Dennis. Tillsist klappade jag råttan och lyfte ut den ur rummet. Råttan hade legat på min huvudkudde. Jag undrade om jag kunde få några läskiga sjukdomar (som HIV) om jag låg där råttan hade legat.

Drömd 7/2 (One girl with two guys)

Jag, Ingrid och Armand gick på en promenad. Vi hade just städat och förtjänade verkligen är trevlig promenad. Vi började gå och kom in på huruvida man var singel eller inte. Jag antog att Ingrid var singel, men hon avslöjade att det inte var riktigt sant. Hint på att det var mest ett sexuellt förhållande och inget annat.
”Vem är det då?” undrade jag nyfiket.
”Paul, Karl”, svarade hon.
”Båda två, samtidigt!?” undrade jag chockat.
Ingrid nickade. Jag var smått äcklad eftersom jag fick bilder av Kalle, Paul och Ingrid i mindre trevliga positioner, men jag kunde ändå inte låta bli att vara lite avundsjuk. Här var hon och hade två killar samtidigt, medan jag bara hade en som inte ens var här. Hur Armand reagerade fick jag aldrig veta eftersom att han gick tyst hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>