Sjuk

Ellinor låg hemma med över 40 graders feber i veckan och det är väl inte så konstigt att man blir smittad. Feber har jag inte haft så mycket även om kallsvettningar tyder på några grader över det normala. Huvudvärk, yrsel, hosta och halsont har jag haft. I onsdags åkte jag hem efter NOA2-seminariet och jag dök inte upp alls i torsdags. I fredags (igår) tvingade jag mig själv till NOA2-föreläsningen eftersom att jag vet hur jobbigt det är om man missar dem. Mådde ganska kasst hela den föreläsningen och första timmen kändes dubbelt så lång som vanligt. Sedan åkte jag hem. Sedan sov jag lite mitt på dagen. Jag somnade på kvällen någon gång mellan 21 och 22 och sov ända till 12:30, med undantag för ett toabesök runt klockan 7 på morgonen. Idag känner jag mig mycket bättre och har ingen yrsel eller huvudvärk. Jag har fortfarande ont i halsen dock, speciellt när jag hostar, och jag har svårt att prata.

Detta kan förstås förklara viss inaktivitet de senaste dagarna. Nu när jag känner mig bättre är det dags att ta ikapp glosorna som jag inte har orkat plugga till i veckan. Kapitel 30, och kapitel 1 i nya boken.

En reaktion på “Sjuk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>