El hombre mas rico…!

Jag fick spam på spanska idag. Blev nästan lite glad eftersom jag förstod hela rubriken:
El hombre mas rico del mundo reparte su dinero con todas las personas!”‏
För den som inte förstår så står det ”Den rikaste mannen i världen ger bort sina pengar till alla människor!”

昨天晚上我跟俩个朋友一起在NH吃了晚饭。 我吃了鸡、苹果派和喝了可口可乐。 Rebecka也喝了可口可乐,但是不吃了鸡。 Armand也吃了鸡,但是饮酒了。 我们吃了以后,Karin进来。 我的朋友们开始喝酒了。 Rebecka和Karin开始喝了Baileys, Armand开始喝了Gin&Tonic。我整夜喝了水。 我们谈论霍格沃茨、朋友们、恋爱等等。晚很好了!或者Armand说了《这是一个女的晚会最好了!》

Översättning med Google translate:
I går kväll Jag sa två vänner tillsammans i NH äta middag(1). Jag äter kyckling, äppelpaj och dricka Coca-Cola. Rebecka också drack Coca-Cola, men inte äter kyckling. Armand också ätit kyckling, men har druckit(2). När vi äter(3), Karin framöver(4). Mina vänner började dricka också(5). Rebecka och Karin började dricka Baileys, Armand började dricka Gin & Tonic. Jag drack vatten hela natten. Vi talar om Hogwarts, vänner, kärlek och så vidare. En god natt! Eller Armand sade: ”Detta är en kvinna, det bästa av kvällen! (6)”

(1) ”jag tillsammans med två vänner åt middag på NH”
(2) ”drack vin”
(3) ”efter vi hade ätit”
(4) ”kom Karin in”
(5) vet inte var ”också” kom ifrån
(6) 女的晚会 = kvinnas fest (ett försök av mig att säga tjejparty). Det Armand sa egentligen var snarare något i stil med ”Det här blev den bästa tjejkvällen!”
I övrigt verkar Google translate ha svårt att fatta att allt ska vara dåtid…

3 reaktion på “El hombre mas rico…!

  1. vikke

    Jag gissar att de inte hade Amarula, annars hade det nog druckits mindre Baileys. Ni verkar ha haft kul i alla fall, eller jag fick den känslan tack vare ditt ”skämt”.

  2. vikke

    Nej, jag är i Uppsala nu och fick höra om det innan och även under kvällen. Och Rebecka dricker sig (mig veterligen) inte berusad, men tycker om Baileys och Amarula. Att de inte dricker sig berusade betyder dock inte att man inte kan få en del intressanta sms när de är ute (fick det av Matilda när bara Armand hade någon alkohol i sig alls).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>