Dag 1: Det sket sig

Idag hade jag tänkt börja med mina nya ”löften”. Jag hade skrivit fint på mitt schema

10:30-14:00 Läs bok (inlämningsuppgift)
15:00-16:00 Dragspel
16:30-17:30 Skriva
17:30-20:30 Repetera glosor + kvällsmat

Jag vaknade 18:00. Dumma dumma mig! Nu måste jag köra en ny 24h vakenhet för att ställa dygnet till rätta. Så jag får helt enkelt göra det där inatt som jag skulle göra idag, minus dragspelandet… för då väcker jag familjen. Jag ska helt enkelt få in 3,5h läsning, 1h skrivning och 3h repetition (totalt 7,5h) innan 11:00 imorgon för då börjar morgondagens schema. Sedan måste jag klämma ihop de 7h jag hade planerade imorgon så att jag får gå och lägga mig klockan 18-19. Det är de två timmarnas repetition som jag måste klämma in på de tre timmars ledig tid jag har mellan 11 och 19. Återkommer med hur bra jag har lyckats. Det har inte börjat bra…

6 reaktion på “Dag 1: Det sket sig

 1. Aquila

  du kanske borde göra det lite mer flexibelt. dessutom tycker jag det är lättare att sätta upp mål på hur långt man ska komma en viss dag istället för en viss tid. risk att man sitter och drömmer sig bort annars :p

 2. Pelli

  Men det är ju när man har dagsmål som dagarna blir längre och längre för att man missbedömer hur mycket man hinner göra resten av dagen.

 3. Rävöra Inläggsförfattare

  ja… jag trodde att jag skulle komma mer än ett kapitel på nästan 3h läsning… men där bedrog jag mig. och jag är verkligen inte på humör att repetera glosor, det går inget bra.

 4. Aki

  Jag håller med Aquila, i alla fall jag tycker det är betydligt svårare att göra något om jag bestämmer en tid då jag verkligen måste.

 5. Rävöra Inläggsförfattare

  Jag vet inte vad jag tycker är lättast, men risken är väl att man planerar att man ska läsa 2 kapitel i en bok och sedan planerar man resten av dagen och så tar det betydligt längre tid att läsa de där 2 kapitlen än man först trodde och då har man ju lite svårt att göra resten av det man planerat på dagen :)

 6. Pingback: Rävöra » Blog Archive » Andra veckan: Nya tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>