Dröm: Kalles favoritlek – kompissex

Drömmar från november direkt från vårt älskade dlogg.se.

29/11 Emzi och Dracos rumpa
27/11 Hygien och gamla kalendrar
25/11 Kalles favoritlek, Anns bröllop och min död
22/11 Katter och kompissex
15/11 Nära, men ändå så avlägsen
13/11 Ingrid
12/11 Ska ni gifta er snart?
4/11 Halka och jul på SH
2/11 Packa pappas balskor!?

Drömda 29/11 (Emzi och Dracos rumpa)

Jag hade ett sexuellt förhållande med en kille och en tjej. Senare (det var här drömmen började), när tjejen föreslog att Gunnar skulle vara med, kom jag på att jag egentligen inte ville ha sex med någon annan en Gunnar och fick ångest.
Jag låg och sov och drömde om bin. Tydligen var det bin som bodde i marken som gjorde honung och de strödde honung över marken och sen övergav de platsen. När jag vaknade frågade en man (kanske Snape) mig om jag hade sovit gott. Det visste jag inte om jag hade. Han frågade varför jag hade ropat efter glasögon. Då kom jag på att jag hade drömt om att mina linser var trasiga och jag letade efter glasögonen (tydligen hade jag synfel i drömmen).
Snape stod och pratade med Draco om Dracos rumpa. Snape tyckte att Draco skulle ha lite tajtare kläder och vända rumpan mot folk oftare för att lyckas nå upp till ett mål som jag inte kände till.

Jag skulle åka på ett läger. Emzi var där. Hon ville att jag skulle komma och hälsa på henne i norrland (konstigt nog eftersom hon bor i Finland).

Drömda 27/11 (Hygien och gamla kalendrar)

Jag var i en korridor och såg en stor skål framställt där det låg uppskivade meloner. Jag tog en (den smakade päron) och då kom en kvinna fram till mig och undrade om jag hade tid över. Jag sa att jag hade en liten stund. Hon började berätta om företaget som hon jobbade på och varför det var så bra att jobba där. Sedan gick hon in i ett rum och jag följde efter eftersom jag inte trodde att hon var klar.
”Du får gå nu!” sa hon lite fräsande.
Jag vara stirrade på henne då hon plötsligt blivit så oartig och jag började gå iväg då jag såg kvinnans mamma komma ut från ett rum. Mamman verkade lite senildement och skakade min hand och berättade om saker som hon hade varit med om en gång i tiden.
Senare satt jag hemma och fikade med mamma och berättade om kvinnans gamla mamma och mamma ropade genast:
”Gå och tvätta händerna! Använd sprit!”

Jag gick omkring och letade efter mina gamla elevkalendrar eftersom att jag skulle slänga dem. Jag hittade alla för gymnasiet och flera för det här året. Då kom jag på att jag inte alls ville slänga dem eftersom det stod en massa saker i som kunde vara kul att minnas. Dessutom hade de två senaste en jättesnygg design på framsidan. Jag bestämde mig för att slänga dem jag inte hade använt.

Drömda 25/11 (Kalles favoritlek, Anns bröllop och min död)

Jag hade drömt om en lek där varje person hade en sexuell grej som de uppskattade och sedan skulle personen till vänster om en uppfylla detta och sen gick man vidare till nästa. Jag berättade den för Karl som tyckte att det verkade som en jätterolig lek och skrev upp olika sex-grejer på små lappar, blandade och delade ut till folk. Först var det Ingrids tur, hon hade en ganska oskyldig grej som jag tror att Adam skulle tillfredsställa. Sedan skulle Ingrid göra Kalles grej. Hon skulle helt enkelt (för att uttrycka mig fint) tillfredsställa honom med hjälp av sina händer. Jag sa att det var väl inte så farligt för det hade hon ju gjort förut. Det skulle bli värre för mig sen som hade oralsex på min lapp och jag var efter Kalle. Jag undrade just vad Adam hade på sin lapp (då han var efter mig) och insåg att jag helst inte ville veta. Tack och lov så dog leken ut efter att Ingrid var klar med Kalle.
Vi var i gillestugan hemma hos mig, men det skulle bli en tv-studio på bottenvåningen i mitt hus så jag kunde inte vara där. Då sa jag att jag skulle flytta in i datorrummet, men det gick inte berättade Karl eftersom kontrollrummet skulle vara där. Då tänkte jag att jag kunde väl bara vara i mitt rum, men det gick inte heller (förklarade Karl igen) för där skulle TV-hallåan vara. Jag blev ledsen och undrade om det här var en antydan att jag skulle flytta hemifrån. Jag vet att jag tänkte att man inte skulle kunna ha sex i mitt rum eftersom att det skulle höras på TV:n.

Jag och Ann gick på promenad. Vi skulle gå hem till Viktor (eller iaf förbi honom), men allting verkade omgjort. När vi gick under en bro där gången bestod av trappor blev jag ledsen eftersom det innebar att man inte längre kunde cykla där. Jag frågade en tant om de två röda husen var nybyggda eftersom jag inte kände igen dem. Hon svarade nej, men påpekade att det gula huset bakom mig var nybyggt. Då kände jag igen mig, vi var på trädgårdstorget. Ann skulle gifta sig och klättrade upp i ett torn där hennes man väntade. Han var en tecknad elefant och hade tre kungakronor och massa utsmyckningar. Plötsligt tappade han kronorna som föll ner på marken och kulorna som varit fästa vid toppen rullade ut på gatan. Elefanten sprang ner och försökte samla ihop kronorna och kulorna, men något hotfullt närmade sig så han nöjde sig med fem kulor och en krona som endast behövde fem kulor.
Jag var på baksidan av tornet och Voldemort kom in där. Antingen förhäxade Voldemort Ron eller så tog han besittning i Rons kropp. Fast nu var jag Ginny och jag visste inte om det. Ron började förföra mig vilket jag tyckte var lite lustigt eftersom att vi var syskon. Fast han gav mig ett konstigt instrument och vi spelade tillsammans.
Senare skulle Voldemort döda någon, och jag var mig själv igen. Jag hoppade framför denna någon som sköld och sa:
”Döda honom inte!”
Voldemort visste att jag var mugglare och på så sätt ingen match för honom, men jag lyckades hoppa ur vägen för den första Avada Kedavran, men den andra – då jag gjorde en ansats att springa förbi honom – träffade.

Drömda 22/11 (Katter och kompissex)

Jag skulle möta Adam vid bussen och hade med mig Dennis (min katt). Jag släppte ner honom på gräset vid busshållplatsen som låg på ett stort öde område. Sedan kom jag på att vi var ganska långt hemifrån och Dennis kanske inte skulle hitta hem så jag jagade efter honom och lyfte upp honom igen.
Senare, på väg hem, gick jag och Adam förbi en annan katt. Jag bad Adam att inte högt kommentera att jag bar Dennis eftersom att då kanske de andra katterna skulle reta honom. Straxt efter det gick vi förbi en tredje katt vars huvud var fastspänt i en metallcirkel, han stod alltså fast på samma ställe. Det var någon slags sjukanordning. Precis på slickavstånd från kattens ansikte fanns något som han kunde äta, detta slickade han på hela tiden.

Jag skulle träffa Viktor och kom in i ett stort hus. Det var tydligen en skola. Jag skulle ha sex med Viktor, men det var inget konstigt med det för vi var ju kompisar. Plötsligt slog det mig att det kanske skulle vara otrohet, men då kom jag ju på att det kunde det ju inte vara för jag tände ju inte ens på Viktor och vi var ju som sagt bara kompisar.
Jag tog en hiss upp, men jag råkade trycka våning 5 istället för 3. Jag kom på det och tryckte 3 istället. Jag kom till våning 3 och gick ut, men det var tydligen översta våningen så jag skulle vara tvungen att gå ner en halv våning. Jag mötte Bappe (bildlärare på Katedral) och hälsade på henne, sedan försökte jag ta mig ner för trappan som såg ut som att man var garanterad att ramla ner och slå ihjäl sig om man ens försökte sätta en fot på den.
Tillsist kom jag fram till matsalen, där jag skulle träffa Viktor. Det var världens kö. Viktor var dock redan i matsalen och hade tagit platser så han kom ut och hämtade mig.

Drömd 15/11 (Nära, men ändå så avlägsen)

Det var dagen efter att Gunnar kommit hem från Cambridge, men vi kunde inte träffas. Jag var nämligen hos farmor. När jag hörde att Gunn var hemma ville jag genast åka hem igen för att vara med honom, men han sa att det inte gick. Han sorterade nämligen noter med orkestern. Jag frågade hur lång tid det skulle ta och han frågade ledaren. Tydligen skulle det ta jättelång tid så det skulle vara meningslöst att åka hem. Jag ville fråga Gunn om han inte kunde skippa jobbet, men jag hade en stark känsla av att det var ett dåligt förslag.

Drömda 13/11 (Ingrid)

Jag gick i en skoaffär där jag träffade Ingrid. Hon hade två söner och jag frågade var de var eftersom att jag ville se dem. Hon sa att de låg i sina vagnar och att hon minsann inte skulle gå tillbaka till dem – då skulle de ju vakna!

Det var Ingrids födelsedag och hon skulle ha ett stort party. Vi var en hel del folk som redan var där och skulle hjälpa till att förbereda festen. Jag moppade ett golv medan Ingrid sprang omkring och gav alla order.

Drömd 12/11 (Ska ni gifta er snart?)

Jag, Paul, Adam, Armand och Ingrid satt vid ett bord på något ställe. Ett café eller så. En äldre kvinna (antagligen någon form av servitris) kom till vårt bord och frågade:
”Har ni varit tillsammans länge?”
Jag hade tittat bort just då så jag visste inte vilka hon syftade på, men liksom de andra skrattade jag massor eftersom ingen var tillsammans med någon av de andra här. Jag antog att hon syftade på mig och Adam (trots att Paul satt emellan oss). När kvinnan hade gått frågade jag de andra vilka hon hade syftat på och Adam svarade:
”Ingrid och Armand.”
Jag började garva så mycket att jag höll på att trilla av stolen.

Drömda 4/11 (Halka och jul på SH)

Vi skulle åka från kyrkan. Det var jag, mamma, min syster Ellinor och någon kille vi skulle skjutsa. Mamma körde för långt och missade svängen och när hon skulle vända råkade hon köra in i en bil (som jag kände igen som min f.d. körledares bil). I vilket fall hamnade vi i en nedförsbacke och jag sa åt mamma att gå ur bilen och att jag skulle försöka istället. Jag satte mig i förarsätet och körde ner för backen för att vända på en gårdsplan, men det var så halt att bilen varken svängde eller bromsade när man ville så jag körde i däcket på en stor jeep. Det var mörkt också och jag funderade på om jag kunde sätta på helljus för jag såg knappt nåt trots att jag åkte sakta. Jag frågade mamma:
”Bor det folk här?”
”Självklart bor det folk här!” sa hon och jag la ifrån mig idéen om helljus.
Tillsist kom vi upp för backen, men nu satt jag på en cykel istället för en bil och det gick trögt. Killen (som satt på en annan cykel) ropade till mig att jag skulle växla ner, det gjorde jag och det gick mycket lättare. Jag funderade på om jag skulle testa det på bilen också, men så kom jag på att jag bara hade kört på ettan. Sedan kom mamma och Ellinor gående utan bil, jag frågade var de hade gjort av den. De sa att de hade gett upp och skulle gå hem. Jag tyckte det var knäppt.

Jag drömde om två karaktärer på Svenska Hogwarts. Leo och Sandy. Leo skulle ge en julklapp till Sandy och jag visste att hon skulle få en sex-kupong, dvs ”när som helst, var som helst, hur som helst”. Jag funderade på hur Leo skulle lyckas med det. Sen såg jag när Sandy skulle öppna presenten, men det var en Disney-bok med psalmer i. Sandy blev jättebesviken och vände sig om och Leo blev smått desperat.
”Men Sandy, du måste titta i den, du måste titta i den!” sa han och bläddrade i boken och visade att det satt sex-kuponger fastsatta med gem på nästan varje sida. Kupogerna hade olika budskap (olika sätt, ställningar, ställen), men det fanns minst en där Sandy skulle få bestämma helt.

Drömd 2/11 (Packa pappas balskor!?)

Jag packade min väska för att jag skulle hälsa på Gunnar. När jag hade stoppat ner min balklänning sa mamma att jag inte fick packa ner skorna eftersom balklänningen vägde för mycket. Jag packade ner dem ändå, i smyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>