Diskmaskin och tekulor

Nyss plockade jag upp ur diskmaskinen och fann följande intressanta sak i bestickkorgen: Två stycken tekulor. Jag funderar vem som är sådär lite lagom smart och tänker att tekulor nog kan bli rena om man stoppar dem i diskmaskinen. Självklart hade de ju fortfarande kvar terester i sig nu när jag plockade ur dem ur maskinen vilket gjorde att jag fick skölja av dem för hand istället. De blev dubbeldiskade helt enkelt.

Edit: För övrigt så är jag ledsen eftersom dlogg.se är nere för tillfället. Jag har en dröm jag vill skriva in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>