Ida e ho gla

Idag när jag gick mot bussen efter min lektion hade jag en härlig känsla. Jag var glad. Det var en avslappnad glädje som kom i samband med att jag tänkte på att jag nu har en ny chans att plugga ordentligt. Efter tenta-p börjar man på nytt och det gamla är förbi. För övrigt så fick jag en 5:a på min språktenta.

Humöret sänktes visserligen när jag klev på bussen och chaffören sa att mitt busskort hade gått ut. Jag fyllde på 30 dagar igår så det är ganska omöjligt. Jag visade kvittot på att jag hade laddat igår och åkte med.

Jag har bestämt mig för att börja planera min tid bättre. Fick idén från Ann som läste 200% förra året. Hon planerade minsta minut för att hinna, jag tänker nöja mig med att planera i 30minutersintervall. Saker som jag gör självständigt som tar två timmar eller mer lägger jag akademisk kvart på så jag får lite rast. Har just gjort ett vackert färgkodat schema för denna vecka. Om jag gör så här varje vecka märker jag var tiden tar vägen hoppas jag. Närmsta timmen ska jag arbeta med grupparbetet. Önska mig lycka till!

2 reaktion på “Ida e ho gla

  1. vikke

    Lycka till och oj vad seriöst. Vi skulle iofs göra ett schema som en del av någon kurs, men det skippa de flesta.

  2. Rävöra Inläggsförfattare

    mitt schema är jättevackert och färgglatt ^^

    blå för föreläsningar/lektioner/grupparbeten, gul för resor (ex buss på morgonen), röd för aktiviteter (ex dans), grön för pluggtid på fritiden och ingen färg för att träffa kompisar (då det ska kunna vara mer flyttbart).

    Sen skriver jag vad det är i rutan också (vilken kurs/aktivitet eller vad jag ska plugga på)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>