SH-update

<&Leffe> Merula, Mathilda, Chris och Fisken i het fyrkant… hmm intressant

Väldigt intressant faktist! Jag skulle inte ha svårt att få Mathilda att gilla de andra tre. Chris är hon ju redan upp över öronen kär i, Fisken må vara gammal, men really hawt, Merula är ju ganska snygg också och Mathilda har ingenting emot tjejer (hon har dock aldrig tänkt på det).

Det skulle dock aldrig funka eftersom Merula hatar Chris och ogillar gryffindorare, och Fisken skulle nog inte gilla tanken att vara på mer än en elev kan jag tänka mig. Chris hatar Merula med har jag förstått och tja… haha, nej inga fyrkanter för dessa SH-karaktärer. Dessutom har Chris och Mathilda knappt kommit till pussandet så att ha heta sexorgies med Slytherinare och lärare är bortom möjligt tänkande.

Och mina lärare är alldeles för tråkiga. Har knappt spelat med Paco än och för Selene så finns det bara djur (och ja det har misstolkats tidigare, så varsågod). Alla andra är för unga, det gäller bara att få Lucy att växa upp. Hon kommer ha massvis med snygga killar (hon kommer bli en player!!). Diemos kommer få sitt lilla trevliga med Julie sen också. Men det kommer ta en stund, för karaktärerna måste växa upp först, tyvärr…

2 reaktion på “SH-update

  1. Rävöra Inläggsförfattare

    Jag spelar inte Diemos flickvän Julie McCourt :)

    Fast sen har jag ju inte nämnt Tahir, Cronus och Damon Eisenhower som jag också spelar. Fast ja, de ligger ganska lågt också just nu… Tahir är tillsammans med en ospelad karaktär och hans största mål är att få kontakt med sin dotter som kanske går på Hogwarts. Damon är bara 13 och ska dessutom gå på DS där all kontakt med motsatt kön är förbjudet (och förutom det så tycker han tjejer är mesiga). Cronus håller på att stöta på en tjej som går sista året på Hogwarts, men ja… det kommer nog dröja en stund. Den som är mest på G är väl Cronus som rent teoretiskt skulle kunna ha lite tjejer innan han bestämmer sig för att satsa på Amanda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>