Dröm: Gud, Allah och en graviditetspakt

Då så har det blivit dags för augusti månads drömmar. Fler drömmar från denna månad finns på dlogg.se.

31/8 Gud vs Allah och gamla minnen
24/8 Superhjältar, Karl och Annikas bröllop
23/8 Dumpade datorer
13/8 Ljudutrustning och höghus
12/8 Graviditetspakt
10/8 Katten och den trasiga båten
7/8 Voldemort på Amfiteatern

Natten till 31/8 (Gud vs Allah och gamla minnen)

Hanna (missmonroe) var ledsen och åkte hem till mig. Vi har inte träffats på jättelänge så det var mycket att ta igen. Vi hade jätteroligt och skrattade och pratade, men efter ett tag gick Hanna iväg och var ledsen igen. Efter en stund sa hon varför. Hon tyckte att vi hade haft jättetrevligt och roligt nu, men det var inte alls som det hade varit förr.
Jag funderade på om jag skulle ringa Rannva (Wolfana) och be om hjälp. Kanske be henne komma hit så att allt skulle bli som förr.

Jag var på ett berg med någon (tror det var Gunnar) där jag hade varit förut. Jag kände igen grejerna som fanns där, men den här gången var det mycket fler saker. Det fanns en ny laptop, en mikrovågsugn, ett kylskåp med bland annat ägg och juice i, mm. I papperskorgen hittade jag en gammal laptop. Det var stulen från någonstans. Det kunde man se eftersom en mekanism med hänglås hängde kvar på den och såg ut att ha slitits bort från en vägg. Jag kollade msn-historiken i den och jag hade använt denna dator lite över två år tidigare och chattat med Gunnar. Allt som allt såg detta berg ut som ett studentrum. Gunnar tittade på datumen på de tre juicepaketen i kylen och sa att de behövde slängas. De hade gått ut i februari.

Vi hade två gudar. En vit och en med mer arabiskt utseende. Den vita hette Gud och den arabiska Allah. Den vita guden hade låst dörrar och den arabiska blev mycket besviken på honom eftersom han inte hade makt att ändra tillbaka det. Detta var den vita gudens hämnd emot människan. De dörrar han hade spärrat gjorde det förbjudet för människan att ha sex (det var inte bara förbjudet, utan rent omöjligt).
På jorden fanns ett par som bestod av en arabisk kille och en vit tjej. De skulle ha sex, men visste att det inte gick eftersom gud hade förbjudit detta. Däremot hade tjejen i en dröm fått en uppenbarelse om den heliga grottan där Jesus föddes. I uppenbarelsen hade den vita gudens förbud inte gällt där inne eftersom gud hade sagt att det var en helig plats bortom människans lagar. Tjejen sa till sin pojkvän att klä upp sig och så skulle de gå dit för att ha sex. Killen tog på sig ett par svarta byxor och en vit lite glansig skjorta och kom in till tjejen som inte var klar ännu. Hon tyckte att han var jättesnygg.
Nio månader senare (underförstått är att de hade sex i grottan) föds ett barn. Den vita guden förstod inte hur det kunde ske, men den arabiska guden (som visste hur det hela hade gått till) sa att det var ett mirakel.

Natten till 24/8 (Superhjältar, Karl och Annikas bröllop)

Jag var någonstans. Det var en stor bubbelpool där en massa tjejer badade (nakna). Tyvärr kunde jag inte göra det eftersom jag inte hade tillräckligt långt hår för att dölja mina bröst, vilket var ett krav. Gunnar badade dock (lite mer påklädd). Jag började istället svinga mig i en lian som satt fast i en mans hals. Det var jättekul eftersom jag fick nya svingbanor då mannen flyttade på sig.
Sedan blev poolen mycket större och folk lekte i den. Han som ägde poolen sa att han hade gjort leken lite mer spännande genom att lägga hajar i den. Där stod jag med min lian och var tvungen att göra något åt den panikartade situationen. Jag svingade mig upp på en avsats och fick hjälp upp av en tjej som var där. Plötsligt kom Batman emot oss och han såg inte ut att vara på vår sida. Jag höll om tjejen och svingade mig ner igen. Folk applåderade över vad som hade sett ut som en snygg räddning av tjejen. En dvärg som var min kompis fick en Spindelmannen-dräkt som han tog på sig. Tyvärr hade han fått tre stycken handskar varav ingen matchade så han visste inte vilken han skulle ha på sig för att det skulle komma ut spindeltråd som han kunde klättra med. Jättarna anföll och vi som var normalstora kämpade emot.
”Ni förtjänar inte att leva!” sa en jätte.
”Vem bestämmer det?” frågade en 3 meter lång hattifnatt som hade grön päls. De jättelånga, pälsbeklädda hattifnattarna var på vår sida.

Jag var någonstans och skulle möta Karl. Jag ville bli tillsammans med honom, men han ville inte det. Grejen var dock att han ville det egentligen, han visste bara inte om det. Till sist (efter några dagar) så gav han med sig och erkände att han ville det. Ett problem var dock att jag fortfarande var kär i Gunnar, men Gunnar fanns inte… antingen var han död, eller så hade han dumpat mig och flyttat långt bort.

Det var Annikas bröllop. Vi skulle vara där, men jag och Gunnar hade inte köpt vår present än. Annika höll på med förberedelserna, bland annat packade hon upp stora kartonger som innehöll champagne. Jag frågade varför hon skulle ha champagne på sitt bröllop då hon inte dricker. Hon sa att Josef ville ha det.
”Dricker han?!” frågade jag.
”Bara champagne på bröllop”, svarade Annika.
Sedan mötte jag Gunnar och vi skulle gå och köpa Annikas present. Vi blev jagade av Annika som skrek:
”Köp ingenting som blir fel.”
Tillsist frågade vi vad hon ansåg vara fel. Hon hade menat någonting i stil med en brödrost eller något som någon annan redan hade köpt.

Natten till 23/8 (Dumpade datorer)

Jag var ute och gick med Viktor. Plötsligt fick Viktor en intuition att han skulle plocka svamp. Jag skrattade åt honom och pekade på en flugsvamp och sa att han kunde plocka den.
Sedan var vi på en badplats. Gunnar var där, men han ville inte doppa sig. Jag gick på ett badkar som var dumpat i vattnet och fullt med sand. En tant kom med sina (vuxna) döttrar och började dumpa datorer i sjön. Jag fick spel och började skrika på dem att de var dumma i huvudet som gjorde så. De plockade upp datorerna igen lite förvånat. De hade trott att ingen skulle reagera. Rune (farmors man) var där och förklarade för mig att kvinnan var för gammal för att åka till en ordentlig station där hon kunde göra sig av med datorerna, men jag sa att hon hade sina två döttrar med sig hit, då kunde de ju lika gärna åka till en riktig återvinningscentral.

Natten till 13/8 (Ljudutrustning och höghus)

Jag var vid ett höghus. Hyresvärdinnan frågade om jag ville följa med upp till översta våningen och se en sak. Jag frågade hur många våningar det var. Eftersom varje våning hade högt i tak tyckte jag att tre våningar skulle vara lagom. Hon svarade att det var 10 våningar. Jag följde med upp trots att jag var höjdrädd. Det fanns ingen hiss så vi fick gå i trapporna. När vi väl hade kommit upp ville jag gå ner igen. Hon ville visa mig någonting som fanns i ett vindsrum.

Jag var på en resa och skulle bo i ett hus. Där bodde en massa personer redan, det var någon slags träff. Jag fick syn på Linda (från kören) och blev jätteglad att jag kände någon där. Jag sprang fram och gav henne en kram.
Sedan gick vi ut. Det skulle vara en konsert utanför. En kille satt på en scen och spelade trummor samtidigt som han sjöng en relativt känd låt (minns inte vilken). Han var en dålig sångare. Min kemilärare Hans hade hand om ljudet. Det var två till scener bredvid som hade mycket bättre ljudutrustning som var till för de stora banden.

Natten till 12/8 (Graviditetspakt)

Jag ingick en pakt med Ingrid. Vi skulle bli gravida och sedan adoptera bort barnen. Gunnar ville inte vara med på det så jag skulle bli gravid med Kalle och Ingrid med Paul eftersom vi var på en resa tillsammans. Tim var också där, men ingen ville ha honom. Sen hade jag sex med Karl (det var tack och lov inte detaljerat).
Efteråt ångrade jag mig. Jag insåg att barnet skulle födas i maj och att jag skulle vara jättegravid när jag behövde plugga. Jag var dessutom rädd att jag inte skulle vilja adoptera bort barnet om jag väl födde det. Jag tänkte att antingen kunde jag fortsätta ta mina p-piller och hoppas på att jag inte blev gravid eller gå och göra en abort.
I ett alternativt universum till då jag tvekade var jag på ultraljud och fick se barnet. Det var en lite klump och ganska ful, men jag tyckte ändå att det var tillräckligt för att jag skulle behålla det.
Jag var synligt gravid och Gunnars familj (och en massa andra kineser) mötte mig. Han hade en lillasyster som var ca 5år. Jag kom på att det skulle bli ganska pinsamt när ungen kom eftersom den skulle se jättesvensk ut då Karl var pappan och inte Gunnar.

Natten till 10/8 (Katten och den trasiga båten)

Jag var på en utflykt och jag var min lillasyster Ellinor. Jag hade en kattkompis som var jättesnäll och följde mig överallt. Efter några dagar skulle vi åka båt hem, men jag fick inte ta med mig katten. En farbror skulle ta hand om katten åt mig. Men han såg hur ledsen jag blev av att lämna katten så han släppte den i smyg så att den sprang på båten. Mamma missade båten.
Jag var mig själv igen. En kapten eller liknande kom och sa till oss att det var ett hål i båten som vi måste laga. Vi skyndade oss dit. Det var redan fullt med vatten i botten och jag var tvungen att simma med plankor till Karl som spikade för hålet.

Natten till 7/8 (Voldemort på Amfiteatern)

Jag fick ett block av Ingrid. Det tillhörde Karin och jag skulle lämna tillbaks det. Det stod en massa hälsningar till Karin i det. Alla gick i stil med ”Jag hoppas allting kommer bli bra i framtiden…”.
Det sista meddelandet var från Hermione Granger. Jag var fascinerad av hennes autograf och ville lära mig skriva den. Det skulle vara snyggt till mina fanfictions.
Jag kom till ett torg där det var en massa skrikande ungar som blev matade med nappflaska. En sjuåring blev matad med Coca Cola. Sjuåringen sa:
”Jag hatar det här!”
Jag trodde hon syftade på att bli matad med cola, men Ingrid förklarade att det syftade på låten som spelades.

Jag reparerar VIP-platser på en amfiteater från romarriket. Det blev mycket färre VIP-platser än originalet hade. Voldemort är i mitten på teatern och vill döda mig, jag är också där nu. Jag rullar på marken för att inte bli träffad av hans trollformler. Publiken drog efter andan när han kom väldigt nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>