Datorkrångel

Mitt internet är helt nere där hemma och har så varit i minst två veckor nu. Jag har sprungit runt halva LiU för att hitta en datorsal som jag kommer in i. Jag vet inte ens om jag är behörig till den här, jag kom in när två gick ut. F.ö. tror jag den stänger nu så jag måste gå. Har sittning ikväll.

3 reaktion på “Datorkrångel

  1. vikke

    Trevligt att få en (liten) uppdatering. Hoppas att allt fixar sig hemma snart så att vi kan få höra hur det var på sittningen och om allt annat du varit med om.

    Själv har jag nu skrivit in mig vid kår och nation i Uppsala (Östgöta nation), skaffat cykel och letat upp var min mammas moster bor (i.e. det ställe där jag kommer bo den första tiden).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>