Dröm: En dröm jag haft om Ingrid

Drömmar från Juli månad från dlogg.se.

30/7 Förberedelser för HP-träff
29/7 Modeakuten på Systemet
28/7 Snuskgubben och köttbullarna
24/7
Två barer och tigervakt
23/7 WHPG, P-böter och graviditet inom Katolska Kyrkan
22/7 Gunnar, Gotland och en dröm jag haft om Ingrid
21/7 Sagan om Calle
16/7 Jagad och kissnödig
15/7 Gamla matteprov
14/7 God frukost
13/7 Varuhus
10/7 Äga klädaffär och försova sig
7/7 Mot universitetet trots saknad
6/7 … and never come back
5/7 En bortappad kalender och en panda
1/7 Fiskkärlek, Super Mario och döingar

Natten till 30/7 (Förberedelser för HP-träff)

Jag skulle ha en Harry Potter-träff och höll på med alla förberedelser inför det. Jag skulle slå in en massa presenter för vi skulle leka presentleken. Dessutom skulle alla ha med sig egna presenter. Jag hade en massa tågbiljetter och det var en massa olika tider som folk skulle anlända på. Jag var inloggad på Fefo och pratade med en tjej som jag speciellt såg fram emot att se, jag tror det var Antic. Jag gick till en docka som jag hade försökt slå in i hennes eget hår och tog fram presentpapper istället.
”Mamma!” ropade jag.
”Vad är det?” fick jag till svar.
”Kom!” svarade jag eftersom jag var stolt över mina fina paket och ville ha beröm för dem.
”Nej kom du!” sa mamma.
Detta skulle vara väldigt svårt då jag hade tre bord fulla av paket.
”Nej, kom och kolla”, svarade jag.
Jag visste att mamma skulle komma och började sortera med lite papper. Jag plockade fram mitt pass, samt ett pass som gällde endast i Polen (jag behövde det nu av någon anledning). Jag fick även upp min plånbok och något viktigt papper.

Natten till 29/7 (Modeakuten på Systemet)

Jag var på en affär som hette Modeakuten (det var den fysiska affären för Modeakuten.se). Jag skulle skaffa ett jobb där. Jag gick och kollade lite på kläderna och de som var inne i affären just nu var ganska fula (inte alls som på hemsidan). Expediten frågade om jag ville ha hjälp och jag sa nej, men vi inledde en slags intervju. Hon frågade hur många kläder jag hade från Modeakuten.
”Jag köpte den här här”, sa jag och pekade på det ljusblåa urringade linnet jag hade på mig. ”Och så har jag en annan tröja hemma.”
Expediten nickade igenkännande åt tröjan jag hade på mig.
”Jag har en klänning hemma, den köpte jag inte i den här staden…”
Expediten sa att det endast fanns en fysisk butik och jag nickade. Då hade jag inte köpt den klänningen där. Det blev tyst en stund.
”Jag köpte min studentklänning via internetbutiken!” sa jag plötsligt då jag kom på det.

Jag och Gunnar var på Systemet, men jag visste att ingen skulle tro att jag eller Gunnar var 20. Jag valde att köpa en bok som kostade 328kr. Jag kom på att jag inte hade tillräckligt med pengar utan bara 200kr och att jag skulle bli tvungen att betala med kort. Sedan kom jag på att jag hade glömt mitt pass så jag inte kunde legitimera mig vid kortbetalning, men så kom jag på att jag hade körkortet i plånboken. Jag betalade för boken och gick ut till min bil.
Bilen (som tydligen var min) var röd och ganska liten. Jag såg att det satt något som såg ut som en liten del av en p-böter sitta under vindrutetorkaren. Jag visade den för Gunnar och vi började leta efter resten av lappen på gatan. När vi hittade den såg vi att det var en lista på skador och böter som tidigare ägare tillfogat denna bil. Jag hittade mig själv på listan under ”stor repa”. Det stod att personen som skrev att jag gjort en repa hade kontaktat mig, men jag hade varken repat bilen eller blivit kontaktad. Repan sänkte tydligen bilens värde med 1000kr.

Natten till 28/7 (Snuskgubben och köttbullarna)

Jag och Ingrid var ute och gick. Vi skulle köpa köttbullar. En man stoppade Ingrid och kollade på hennes händer. Han påpekade att de var väldigt fina och att han gärna skulle ha sex med dem. Sedan sa han någonting om att köttbullarna i affären inte var stora nog.
”Vi vill gärna veta storleken”, sa Ingrid.
Tyvärr lät det som hon syftade på mannens penis och inte på köttbullarna.

Natten till 24/7 (Två barer och tigervakt)

Två tjejer hade en bar som gick ganska dåligt. Den gick endast framåt tack vare en familj. Några killar startade en bar i samma rum mittemot tjejerna. En av tjejerna gick dit och en kille frågade om hon ville smaka någonting.
”Om jag får gratis”, sa tjejen.
Hon fick någonting. Det var sött och sliskigt. Efter att hon hade druckit halva glaset var hon helt borta och däckade. Den andra tjejen stoppade en servett i sockervatten och stoppade i den däckade tjejens mun. Hon vaknade till, men var fortfarande helt borta. Killen tog med tjejen till ett inre rum. Han funderade på om de skulle slå ihop barerna till en. De började hångla och tjejen kallade killen för massor olika namn som Sonny, Stewart och Stefan (han hette Stewen). Killen skulle nu till sitt riktiga jobb, men tjejen vägrade låta honom gå. Efter en stund nyktrade hon till och blev helt galen på honom att han hade utnyttjat henne då hon var full. Han försvarar sig och säger sin idé (om att slå ihop barerna). Hon är fortfarande sur.

Jag var hotad och gömd i mitt hus. En tiger vaktade huset. Den skulle komma in och kolla läget med några dagars mellanrum. Någon försökte bryta sig in. Tigern ville gå in och kolla om jag var okej. Jag frågade varför tigern försökte komma in tidigare utan mitt godkännande. Han sa att någon hade försökt bryta sig in och ville kolla hur jag var. Jag blev sur på tigern som försökt komma in för tidigt. Jag sa till tigern att det ej var nödvändigt att komma in andra tider än de bestämda.

Natten till 23/7 (WHPG, P-böter och graviditet inom Katolska Kyrkan)

Jag hade Annikas bil och hon skulle komma snart. Vi skulle åka drive-in på en restaurang så jag ställde bilen i drive-in medan jag väntade på Annika. När Annika kom (flera timmar) senare hade vi fått p-böter då vi stod ivägen. Jag tänkte att vi skulle dela på det.

Det var WHPG-återträff. Ingrid var med. Vi sjöng bl.a. ”Tonight, Tonight”. Jag kom upp på högsta tonen i slutet, den var dock inte överdrivet snygg. Ingrid sa att hon tyckte att de skulle anordna träffar i Stockholm, men Hannah Potter svarade att Karlstad var mer praktiskt då de bodde där. Jag berättade för Hannah Potter att Ingrid ej var med på Fefo och att detta var ett sätt att övertala henne. Till Ingrid sa jag:
”Är de inte snälla? Trots att de är yngre!”

Jag träffade Karin då jag hade kommit hem från Kroatien. Jag frågade om hon var Katolik nu, men hon sa att det var hon inte för hon var gravid med tvillingar som inte var Tims.
Annika satt i närheten och åt bullar gratis (man fick dem gratis i Katolska kyrkan). Hon undrade varför folk köade utanför ett varuhus för att få dem för 10kr när man kunde få dem gratis här.
Jag gick iväg med Karin och frågade om hon skulle behålla barnen. Hon sa att hon inte visste.

Jag gick på promenad med Karin och sa att jag hade drömt att hon inte hade konverterat för att hon var gravid. Jag frågade om man inte fick vara med i Katolska kyrkan om man blev gravid innan äktenskapet. Karin sa att om man blev det skulle man bada i kyrkans fontäner för att bli ren.

Natten till 22/7 (Gunnar, Gotland och en dröm jag haft om Ingrid)

Jag träffade Gunnar på en kulle. Det var hett, men jag sa att vi inte kunde göra något där för att vi hade blivit avlyssnade sist. Han skrev en adress som jag fick. Jag skulle kolla upp var den låg på hitta.se och sedan skulle vi mötas där om 15 minuter.

Jag gick in i ett rum där Adam och Ingrid stod. Plötsligt insåg jag att vi snart ska splittras, blev jätteledsen och rusade ut därifrån. Jag sprang upp för en trappa. Adam sprang efter och jag börjar garva. Han sa att jag inte får göra så eftersom han hade blivit orolig. Vi gick ner igen och mötte en grupp lärare på vägen som tittade konstigt på oss. Sista trappan bestod av en lodrät rad med siffror. Jag trodde att jag aldrig skulle komma ner. Min fysiklärare satt nedanför och berättade en formel för sannolikheten att misslyckas med att trampa på siffrorna – den var minimal så jag försökte. Siffrorna formade sig runt mina fötter när jag gick. Adam följde efter.
Nu stod vi på en flotte och skulle bada. Vi gick i och jag såg Adam göra en kullerbytta i vattnet – han hade tappat sina badbyxor. Plötsligt fick jag lust att bada topless och tänkte på Johanna Sjödin. Jag vågade dock inte eftersom det var mycket folk där.
Jag gick upp på en kulle där några i min klass satt. Jag råkade tappa bikiniöverdelen och någon skrattade. Då sa jag:
”Har du aldrig sett ett par bröst förut?”
Jag gick ner för att bada igen.

Jag skulle handla till en fest på temat ”En dröm jag haft om Ingrid”. Jag handlade bl.a. chips. Jag ställde varorna på ett band och påsen blev självpackad (detta var inte kassan, den kom efter packbandet) Någon tyckte att min idé är ren idioti och jag gick och ställde tillbaka alla varor. Jag gick förbi en chokladtårta som jag dreglade lite över.

Jag sitter och pratar med folket. Då ser jag någon som liknar Hannah Potter cykla förbi, men hon ser sur ut och verkar inte känna igen mig. Sedan ser jag Karin (från kören) på andra sidan muren och rusar upp. Det är Ann som har tjejträff, jag hade glömt bort att jag hade blivit bjuden på och tackat nej till. Jag sitter där en stund. Jag känner bara igen Ann, Karin och Ange och någon liten tjej. Påpekar att det bland annat var därför jag inte ville komma, eftersom jag bara känner runt hälften.

Min syster Linnéa ringer till mig. Hon säger att hon är på väg till Gotland med konfirmationen. Helt plötsligt är det CL jag pratar med. Jag står vid Ingrids skåp, men egentligen är det CL:s skåp. Det ligger halsduk mm i skåpet som CL har glömt. Jag ser CL och ger dem till henne. Sedan inser jag att vi pratar i telefon trots att vi står bredvid varandra.

Gunnar och jag stod vid ett skåp efter att jag kommit hem från Kroatien. Jag frågade om vi kunde vara tillsammans hela veckan som han var ensam hemma. Han sa nej och jag förstod att det var för att han och Kalle behövde jobba på sitt projektarbete. Gunnar hade skrivit ett hemligt meddelande till mig i ett skåp, Tom (en kille som gick i min klass när jag var yngre) läste meddelandet och skvallrade för halva matsalen (det var någonting om sex i meddelandet). Gunnar stängde skåpet medan Tom läste. Jag ville läsa klart meddelandet men kunde inte öppna skåpet. Vaktmästaren kom och trodde att jag försökte bryta mig in i skåpet. Jag fick då upp skåpet och läste meddelandet.

Natten till 21/7 (Sagan om Calle)

Ett gäng med killar satt där jag var. Carl Schander var där. Lite senare hamnade killarna i fängelse, men Calle var på vår sida. Vi skulle kidnappa någon av killarna som var i fängelset, men de vaknade när vi närmade oss. Calle sa någonting och de kände igen hans röst.
”Öh, det är Calle”, sa någon.
”Tjenna grabbar”, sa Calle och gick fram till dem.
Killarna flyttades senare till en annan cell. Calle såg den kvinna som hjälpt honom att vända om från dessa kriminella killar. Hon log emot honom och Calle vinkade.

Natten till 16/7 (Jagad och kissnödig)

Jag gick i en korridor. Jag var jagad av en man. Ingrid var med mig. Jag försökte komma från ett hus till ett annat utan att mannen skulle ta mig. Jag hade flera hus som jag kunde gå in i på vägen. Han kunde inte komma in i husen, men det kunde jag för jag hade portkoderna.

Jag var hemma, men farmor och mamma jagade mig så jag gömde mig i tvättstugan tillsammans med någon som var på min sida. Jag var kissnödig och gick ut genom tvättstugedörren för att kissa på tomten. Jag satte mig på ett ställe där jag varken syntes från huset eller grannarna. Jag kissade jättelänge och var fortfarande lika kissnödig hela tiden. Mamma och farmor hittade mig och skrattade åt mig. Sedan gick de därifrån, och jag kissade fortfarande. Jag bestämde mig för att gå på toaletten på nedervåningen och gick dit. Det var någon man i bastun upptäckte jag när jag hade satt mig. Han kom ut och hade inga kläder på sig, jag blundade. Han samlade på potatis och sina bajskorvar. Jag tyckte att han var äcklig.

Natten till 15/7 (Gamla matteprov)

Jag åkte buss med bland annat CL. Vi pratade prov och jag sa att jag saknade 20-proven som vi hade på matten i högstadiet (det var 20poäng på alla våra matteprov). Jag tänkte att CL fortfarande gick kvar där, vilket hon inte gjorde. Hon sa att hon aldrig hade gillat matte och jag sa att jag alltid hade tyckt att det var lätt så det hade inte varit några problem för mig.

Natten till 14/7 (God frukost)

Vi cyklade till mormor, det var jag, Gunnar, Annika och Adam. Vi sov där. Nästa morgon skulle vi till skolan (vi gick på Ånestad). Vi skulle äta frukost och det var jättegott och vi åt massor. Sedan såg jag att Annika bredde smör på sina mackor innan hon stoppade dem i brödrosten. Hon sa att det var jättegott och jag gjorde likadant. Jag bad Gunnar passa mina mackor då jag kom på att jag hade glömt låsa min cykel kvällen innan. Jag gick ut, men det som såg ut som min cykel var inte min. Sen kom jag på att jag inte hade ställt cykeln där utan gick till det andra cykelstället. Annika och Adam var där och Adam sa att min cykel inte stod kvar. Den hade blivit stulen. Jag fick ångest och ropade:
”Jag hatar mitt liv!”

Natten till 13/7 (Varuhus)

Jag var på skidsemester och skulle gå in och hyra skidor. När jag gick in dit förvandlades det till ett stort varuhus. Jag ville hitta prylar för scrapbooking eftersom allt var jättebilligt där. Jag gick omkring jättelänge men hittade mest leksaker och ritblock. Jag gick in i ett annat rum och blev nästan påkörd av någon som kom flygande i någonting. Det visade sig att de i detta rum hade ställt upp alla sina gym-artiklar så att man kunde testa dem. Jag gick därifrån igen. Tillslut hittade jag stället där alla scrapbookingprylar fanns, men då kom mamma och sa att vi skulle gå. Då sa jag att jag inte ens hade börjat titta än, så jag fick titta litegrand. Jag hittade jättefina klistermärken som jag ville ha, men jag hittade ingen prislapp på den så jag frågade en kille som jobbade där. Han var turk för övrigt.
”För alla andra kostar de 300″, började han, men då hittade jag en prislapp som det stod 115:- på och pekade på den. Sedan vaknade jag.

Natten till 10/7 (Äga klädaffär och försova sig)

Jag hade en klädaffär som inte gick så bra. Jag hade ett tv-team där med nån modekille som skulle hjälpa mig fixa till affären och göra den personligare. Jag var orolig att han skulle missa min stil. Jag sa att jag skulle få in mer polotröjor till hösten vilket var bra eftersom det skulle bli modernt. Jag tyckte att det var jobbigt med den här killen från TV så i slutändan rymde jag.

Jag skulle gå upp tidigt för att åka till stan, men jag försov mig och när jag gick upp var klockan sent på kvällen och alla skulle gå och lägga sig. Jag skämdes litegrand och gömde mig på toaletten för att äta filmjölk.

Natten till 7/7 (Mot universitetet trots saknad)

Jag hade blivit kallad till Universitetet för att ha ett framtidssamtal. Jag skulle träffa någon och prata om min utbildning. Jag kom dit och där var studievägledaren som jag har pratat med en gång tidigare, Karin Franzén (lärare på Katedral) samt någon manlig lärare från Katedral. De frågade mig om jag trodde att jag skulle orka med och klara av utbildningen jag hade sökt och de gjorde mig nervös. Sedan frågade de vilket utbildning jag hade kommit in på och jag sa att jag inte hade hunnit kolla innan jag åkte dit. De stirrade på mig som om jag var knäpp. Jag sa att jag kunde kolla om jag fick låna en dator, det fick jag. Jag loggade in för att se om jag hade blivit antagen…

Folket hade någon stuga som vi skulle bo i i sommar. Jag kom precis dit eftersom jag hade vinkat av Gunnar när han skulle till IMO. När jag var där och pratade med någon såg jag Will komma upp för trappan.
”Will”, ropade jag. ”Vad gör du här, ska inte du vara i USA?”
”Jag kom tillbaka, ni ville att jag skulle komma tillbaka”, sa Will. ”Så jag köpte en flygbiljett.”
Jag sprang fram till Will och kramade om honom och grät litegrand. Då fick jag syn på Gunnar som kom gående.
”Ska inte du vara på väg till IMO nu?” frågade jag.
Han berättade att han hade glömt någonting som han var tvungen att ha med sig. Och nu var det för sent att åka, men det gjorde ingenting, sa han, för han kunde lika gärna stanna här. Jag kramade om Gunnar och var jätteglad.

Natten till 6/7 (… and never come back)

Det var tre killar och en tjej. Det verkade som att det var någonting på G mellan tjejen och den blonda killen. De var väldigt lika varandra. Tjejen berättade i alla fall för den blonda killen att hon var lesbisk och han var väldigt bra kompis med henne så han accepterade det. Sedan lyckades de andra två killarna få reda på det och blev jätteäcklade. De blev arga på tjejen. Tillsist kom den blonda killen och försökte hjälpa tjejen och skällde ut sina kompisar.

Jag åkte med farmor någonstans. Vi skulle vara där, men när jag kom dit var det en elak kille som höll mig över vattnet och jag skrek åt honom att inte släppa mig i vattnet. Jag hade ju min mobiltelefon i fickan. Han var jätteelak och sa att jag skulle gå därifrån och aldrig komma tillbaka. Jag gick därifrån. Sedan insåg jag att jag behövde farmors bilnycklar och gick tillbaka. Jag såg killen stå där, nu var killen Grek. Han stirrade på mig och jag sa tyst att jag bara skulle hämta en sak. Grek kollade bort. Efter att ha hämtat farmors bilnycklar tog jag tåget hem till mormor och sov där. Det tog jättelång tid att åka dit. Sedan när jag vaknade insåg jag att jag var tvungen att åka tillbaka med farmors bilnycklar, men jag var rädd för att Grek skulle se mig.

Natten till 5/7 (En bortappad kalender och en panda)

Vi var i skolan (som inte såg ut som skolan). Gunnar hade tappat bort sin kalender och han var tvungen att hitta den. Vi letade massor i olika klassrum och hittade andra kalendrar som inte var hans. Bland annat hittade vi en kalender som jag tydligen hade tappat bort innan jul i ettan.

Jag var på väg hem. När jag kom upp på en kulle såg jag tre brunbjörnar och en panda sitta i centrum. Jag var tvungen att åka förbi centrum, men björnar är ju farliga så jag vågade inte. Helt plötsligt fick pandan syn på mig och bestämde sig för att attackera. Jag blev paralyserad av skräck och pandan knuffade omkull mig på marken. Ena halvan av mig sa att jag borde spela död, men andra halvan skrek ”Skada mig inte, döda mig inte.”
Jag vet inte hur det gick till, men pandan och jag blev iaf kompisar. Jag och pandan skulle gå hem, men då var det många som försökte fånga pandan eftersom den var utrotningshotad. Jag tyckte att det lät som en dum anledning att fånga den, men det var inget problem för pandan var starkare än alla som ville fånga den.

Natten till 1/7 (Fiskkärlek, Super Mario och döingar)

Jag var en fisk, fast jag var en hanne som hette Remus. Jag bodde i saltvatten. En dag skulle jag ta hisssen ner till sötvattenssjön och jag var tvungen att hålla andan hela vägen eftersom hissen gick i luften. I sjön träffade jag en söt rosafärgad fiskhona som jag blev kär i. Jag bad henne följa med upp till min saltvattenssjö, men hon var orolig att hon skulle vara känslig mot saltvattnet. Jag sa att om hon tog det lugnt och försiktigt så skulle det inte vara några problem. Vi åkte upp till min sjö. Hon simmade ner i den och fick genast lite saltkorn som fastnade på ”näsan”. Hon var en jättesöt fisk. Tyvär började alla jaga henne eftersom att hon hade blivit mörkare i saltvattnet och såg blå ut. De trodde att det var Ingrid. Jag blev arg och skrek att det där minsann inte var Ingrid, det var min flickvän. Jag hjälpte henne att fly genom att hoppa från barriären ner i sin egen sjö. Hon råkade landa på en sten och studsade ner i vattnet, men hon klarade sig oskadd. Sedan lutade mig över barriären och skrek ner till Ingrid i sjön under.
”Om du aldrig hade gjort som du hade gjort så hade hon aldrig blivit jagad!”
Ingrid svarade inte.

Jag var inte en fisk längre utan mig själv. Det var för mycket vatten i min sjö och vi skulle hitta sätt som gjorde att vi kunde få bort lite vatten. Jag pekade på några slussar längre bort. Sedan började jag klättra på en smal väg till dem, det var jätteläskigt, men Gustav hade redan klättrat före. Jag kom till slussen och insåg att trots att vi var den högst belägna sjön här så skulle vår sjö med största sannolikhet stiga om vi ändrade slussarna. Jag ropade det till Armand och de andra som inte hade klättrat över. Jag sa också att jag skulle klättra ner lite längst den ganska branta backen mot sötvattenssjön nedanför. Jag gjorde det. Gustav höll i min livlina och jag såg hur sjön nedanför oss vad väldigt grund. Gustav tyckte att det var jätteroligt att skaka i min livlina så att jag nästan tappade greppet. Jag skrek åt honom att sluta eftersom jag tyckte att det var jätteläskigt, men han slutade inte.

Vi spelade något Super Mario-spel. Man var själv gubben ibland och ibland var gubben på en skärm som bildades i luften framför en. Jag sprag in i nåt och fick fyra alternativ, men eftersom jag var för seg på att välja började alternativen försvinna en efter en. Tillsist slog jag hårt med handen på bilden av en kista full med pengar (enda alternativet som var kvar). Min Mario började åka i en vagn i en gruva och samla pengar. Jag försökte hoppa upp och ner för att styra gubben innan jag insåg att jag inte spelade Nitendo Wii och försökte leta efter en handkontroll. Jag hann inte innan jag dog, men jag hade samlat tillräckligt mycket pengar för att massor med påsar av chips och ostbågar skulle hamna på golvet. Jag frågade mina kompisar hur de hade hamnat där utan att någon hade lagt dit dem, hur fungerade det i spelet och vem som betalade det. De berättade att tvspelsmakarna betalade det och att det var leverans från närmaste matbutik så fort man tog rätt poäng. Det var någon anställd som var jättesnabb in i huset och la dit alla påsarna innan han ljudlöst försvann igen. Jag frågade om det alltid fungerade så. Kalle berättade att han på sitt land bodde för långt ifrån en mataffär och då kunde man åka och hämta chipsen och ostbågarna gratis istället om man ville. Jag tyckte att det var läskigt att det var folk som kunde ta sig in i ens hem utan att man märkte någonting för att lämna chips. Det kändes inte så säkert. Gud vet vad mer de kunde göra med sin snabbhet och tillgång till alla hushåll.

Jag satt och pratade med en man då anden av hans döda hustru kom och försökte strypa honom. Han ropade på hjälp och jag ropade på kvinnan att hon skulle sluta. Hon slutade. Jag sa till mannen att jag och kvinnan skulle gå ut på terassen och prata lite, kvinna till kvinna. Han nickade och såg hoppfullt på mig.
Sedan var jag ute och gick. Jag gick förbi en svarthårig flicka som var en ande från en död flicka. Hon tittade på mig och gick in i ett hus. Jag följde efter. I huset var det några ungdomar (~13år) som hade fest. Flickan var borta. Jag knackade på dörren till rummet där ungdomarna hade sin fest och en kille öppnade. Jag frågade om han hade sett en flicka med långt svart hår som var ungefär lika gammal eller några år äldre än honom. Han skakade på huvudet. Jag sa att jag hade sett henne gå in i huset. Han följde med ut för att leta efter henne, men han kunde ju inte se henne eftersom hon var ett spöke. Jag såg henne sitta på badkaret när jag gick förbi en toalett och gick genast in där. Jag frågade om jag fick låna toaletten och han sa ja. Jag vände mig till flickan och hon flinade och sa ”Snyggt gjort”. Jag log åt henne och sa att jag faktist var jättekissnödig på riktigt och frågade om det var okej att jag gick på toan. Hon sa att det var okej. Jag var lite orolig eftersom dörren till toaletten var en glasdörr. Jag var inte orolig för att kissa med genomskinlig dörr utan för att folk skulle se att jag satt och pratade med mig själv fast jag egentligen pratade med den döda flickan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>