Hälsningar fran Kroatien

Hej världen!

Det är väldigt omständigt att skriva ä och ö, fast jag kan inte skriva aring. De roligaste tangenterna jag har hittat hittills är Š och Đ som (om man haller in alt gr) ger ÷ samt ×. Man kan dessutom skriva pinyin här eller nästan de har tangent for ˘ som man sätter över vokaler för tredje betoningen. De har dock inget streck (som betecknar första betoningen).

Det ar valdigt varmt har (orkar inte skriva ä och ö) och jag har brant mig pa benen. Det var lite dumt kanske. Far smorja in ett tjockt lager solkram imorgon.

(detta skrevs i forrgar, men hann aldrig posta innan internettiden tog slut)

De har bytt plats pa y och z, mycket irriterande. Nu orkar jag inte vara har mer, vill aka hem. Ska aka hem pa lordag, men det ar langt kvar. Innan vi aker hem ska jag kolla pa amfiteatern i Pula som romarna lamnade efter sig. Det ar val det jag ser fram emot.

Har kopt en liten tallrik (koper alltid tallrik nar jag ar utomlands). Dessutom har jag kopt el fiskvaska. Det star ”QL FISH BAG” pa den. Den var lite trasig upptackte mamma sen, men det ska nog ga att laga, fanns ingen annan i den fargen… Har aven kopt en present till Gunnar som ar ganska gullig, men jag skriver inte vad. Ska tigga att fa aka wakeboard imorgon. Kostar 90 kuna (ca 130kr) far en runda. Hoppas jag kommer upp pa den, annars blir det pinsamt.

(taggar nar jag kommer hem, tar for lang tid av min korta internettid har)

8 reaktion på “Hälsningar fran Kroatien

 1. Hepzheba

  Åh, det är så jobbigt med utländska tangentbord. De är så konstiga O.o Hoppas du har det bra där borta ändå :)

 2. Rävöra Inläggsförfattare

  Jag ar pa receptionen tim… :) Antar att det ar standard da deras ord innehaller z mkt …

  Vikke: 20 kuna/halvtimme, nastan 30kr/halvtimmen.

  Hepz: Jag overlever… far aka hem snart ^^

 3. vikke

  Om du skrev från hotellet är det klart att det är dyrt, man ska sitta på vanliga IT-caféer om man ska surfa på semestern.

 4. Rävöra Inläggsförfattare

  Jag skrev från receptionen där vi hade vår stuga… närmsta internetcafé var minst 3km bort och det fick jag inte gå till klockan 23 på natten

 5. vikke

  Det är förståeligt. Vi hade förvisso någon mil in till närmsta internetcafé, men vi fick aldrig för oss att surfa så sent och bussen + surfa ett par timmar i stan var betydligt billigare än att surfa i receptionen en timme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>