LiU nästa!

Jag fick ett brev från LiU idag innehållande en mapp och schemat för första veckan på Asienkunskap. Jag fick dessutom en karta över Campus Valla samt lite allmän information. Dessutom ingick en karta över Linköping. För mig som har bott här i stort sett hela mitt liv kändes den lite överflödig…

Jag känner mig taggad inför universitetet och jag ser fram emot att lära mig kinesiska!

En reaktion på “LiU nästa!

  1. vikke

    Jag har fått något liknande från UU nu, med den fina recceboken (eftersom jag kommer gå på ett riktigt universitet så kallas vi gröna nybörjare för recentior, även kallat reccar).

    Grattis till att du bestämt dig för platsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>