Hur ska jag svara?

Antagningsbeskedet från universitetetsansökan har kommit… Här är mitt:

1. Asienkunskap – inriktning Kina (garantiplats Industriell ekonomi – internationell): Res 2
2. Asienkunskap – inriktning Kina (garantiplats Teknisk fysik och elektroteknik – internationell): Antagen

Så, frågan är alltså: Ska jag stå kvar på reservplatsen till Industriell ekonomi? Känns väldigt osannolikt att jag får den. Eller, vill jag hellre gå teknisk fysik? Hur vet jag vilket som passar mig bäst? Önskar bara att någon skulle kunna röntga min hjärna och säga åt mig vad som passar mig bäst. Känns ändå fel om de säger att jag är perfekt för Industriell ekonomi och sen så kommer jag inte in… Hjälp mig?

4 reaktion på “Hur ska jag svara?

  1. Rävöra Inläggsförfattare

    om jag väljer reservplatsen, men inte kommer in går jag teknisk fysik :) varför passar I bättre på mig? Jag kände att Y var rätt ett tag, men sen blev jag tveksam igen… Börjar inte du Y i höst?

  2. Anette

    Häftigt med Asienkunskap :)
    Hänger inte med så bra, läser du I eller Y redan nu eller är det specialinriktning på hela 4,5 års utb? Var är utb? Jag bor i Linköping och sambon har läst Y, men här vet jag inte att det finns inriktning mot Asien…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>