Petrus botar en förlamad man

Apostlagärningarna 3:1-10.

Jag läste just detta stycka och började fundera litegrand över det här. Jesus botade många sjuka och skadade. Han hjälpte många i nöd. Att få en förlamad man att gå måste innebära att man har stor tillit till Gud och verkligen har tron med sig. Skulle jag kunna göra samma sak som Petrus gör här? Kan jag få en förlamad man att gå om jag har tillräckligt med tro. Petrus var inte Jesus, och det är inte jag heller, men genom Jesus Kristus kan Petrus bota sjuka, borde inte jag också kunna det då?

Tänk han som har sådan tro att han lyckades…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>