Just nu

Det händer en massa saker just nu som man inte förväntar sig. Eller ska man säga att saker som är helt åt helvete fel kommer fram i ljuset. Det är ganska rörigt i min hjärna just nu i alla fall och jag borde plugga (som vanligt). Det jag vill allra mest är att Gunnar kommer hem från Paris (där han är med orkestern). Jag behöver någon att prata med nu och Gunnar är den enda jag kan prata med om all den röra som finns i huvudet. Jag ska nog se på en film ikväll… tror jag ska kolla på den som min lillasyster spelade in om den lilla flickan som har en låtsaskompis efter att hennes mamma har dött. Jag har inte sett den än, men vill jättegärna se den. Hide and seek tror jag att den heter. Nu ska jag försöka att börja plugga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>