Dröm: Jag har aldrig kysst Tim

Drömmarna som drömts i april, direkt från dlogg.se.

30/4 Simning vid berg
28/4 Ogiltigt prov
27/4 Trampbil
26/4 Jag har aldrig kysst Tim på knäppa resturanger och öde platser
14/4 Isen är starkast i mitten av sjön
9/4 Remus Lupin – mördad av elev

Natten till 30/4 (Simning vid berg)

Jag var på nåt ställe och det skulle vara en simtävling. En tjej som jag var med sa att hon ville vara med på simtävlingen och vi började klättra upp för ett berg iftån vilket man skulle hoppa innan tävlingen. Hon hoppade aldrig ner. Det var jättehögt, jag skulle aldrig vågat hoppa, men det skulle vara en riktigt härlig känsla visste jag.
När vi satt där uppe såg vi en som hoppade från en lägre klippavsats och gjorde en jättesnygg dykning. Det var verkligen helt otroligt. Alla som satt på stranden och tittade applåderade.
Tjejen jag var med började klättra ner igen, men jag vågade inte, för det var verkligen jättehögt. Jag stod på någon avsats och frågade:
”Hur ska jag göra nu då?”
Då var plötsligt Grek (Alex) nedanför och guidade mig vilka avsattser som fanns och hur jag skulle ta mig ner.
Sedan gick jag till vattnet. Jag var lite sugen på att bada och gick ut en bit. När jag vände mig och såg jag Michan och Gustav som satt och kramades vid bergsfoten. Michan reste sig upp och kom ner till mig och vi började prata om någonting.

Natten till 28/4 (Ogiltigt prov)

Jag satt i aulan och skulle skriva nationellt prov i Svenska B (uppsats). Min fysiklärare satt bredvid mig, han var där eftersom vi precis innan hade haft ett fysikprov. Fysikläraren satt och pratade högt och kommenterade de dåliga uppgifterna i Svenskan. Provvaktaren kom och skällde ut honom för att han pratade. När vaktaren hade gått började min fysiklärare viska med sin kollega som satt bredvid. Jag kunde inte koncentrera mig. På min andra sida satt Gunnar. Han hade redan börjat skriva, jag hade inte ens hunnit läsa uppgifterna jag kunde välja mellan. Gunnar la sitt papper på min bänk och började skriva. Jag kunde inte läsa mitt papper så jag försökte knuffa bort Gunnar. Provvakten kom förbi precis när jag hade lyckats få bort Gunnar.
”Låg han på din bänk?” frågade han. ”Då måste jag upphäva era prov.”
Det betydde att vi båda skulle å IG på provet och att vi som straff för att ha fuskat skulle vara tvugna att sova utanför svenskinstitutionen i skolan.Jag tyckte det var orättvist eftersom jag inte hade gjort nåt.

Även när jag var vaken så var jag fortfarande jättearg och låg i sängen och var förbannad. Jag var så arg att jag (när jag somnade om) drömde vidare om det.

Jag satt först och ristade in argument för att de inte skulle ogilltigförklara mitt prov i en penna. Jag och Gunnar satt fortfarande i aulan. Gunnar såg vad jag ristade in, jag tror han ångrade att han legat på min bänk och skrivit. Sedan då provvaktaren kom förbi började jag skälla ut henne för att ha ogiltigförklarat mitt prov eftersom jag inte hade gjort någonting. Det var faktist Gunnar som hade lagt sig ner på min bänk. Nu var provvaktaren en kvinna istället för en man och såg ut som en korsning mellan italienskläraren och rektor BM. Jag var så arg så jag talade om för henne:
”I’m gonna punch in your fuckin’ face!”
Jag kände mig jätteorättvist behandlad och sa att hon inte kunde göra så. Provvaktaren sa att hon skulle bevisa att hon gjort rätt och öppnade en dörr till ett rum. Där googlade hon på [regler nationellt prov] eller liknande och fick upp massa svar som fyllde väggarna i rummet.
”Jag vet att du inte kunde gjort annorlunda”, sa jag eftersom reglerna tydligt visade att hon hade gjort rätt. ”Men är det mitt fel?”
Jag bestämde mig för att ta upp det med min svensklärare. Jag konstaterade att det dock skulle bli mysigt att sova en vecka utanför svenskinstitutionen med Gunnar trots att jag var lite sur på honom för att han hade förstört mitt prov. Fast jag var inte ens hälften så sur på honom som jag var arg på provvaktaren.

Natten till 27/4 (Trampbil)

Jag, Ingrid, Armand och Adam var ute och gick på en ö som fanns i närheten av Rom. I Rom var den vanligaste turistfällan en slags trampbil som man kunde hyra och jag ville gärna testa en sådan, men det fanns inga på ön. Tillsist gick vi förbi en grön trampil och jag sa att jag jättegärna ville testa den. Och som jag sa:
”Jag trodde inte att de hade trampbilar på Gotland!” (för tydligen var ön Gotland)
Efter att jag hade övertalat de andra väckte vi mannen som hyrde ut den. Han sa att han inte började hyra ut före halv tolv (på natten) och att vi skulle komma tillbaka då.Vi fick ett hotellrum av honom att vistas i fram till då. När vi satt i hotellrummet sa jag till de andra att det var lite mystiskt att hyra ut bilen när allt i stan var nerstängt och att han säkert var farlig. Vi bestämde oss för att inte åka trampbilen.

Natten till 26/4 (Jag har aldrig kysst Tim på knäppa resturanger och öde platser)

Först kom jag på en massa frågor som jag borde ha ställd när vi körde ”Jag har aldrig” i Rom. Exempelvis skulle jag ha ställt frågan ”Jag har aldrig haft petting med någon av samma kön” och ”Jag har aldrig haft oralsex med någon av samma kön” eftersom jag ville bekräfta någon teori jag hade. Sedan satt jag i en ring med folket i Gunnars källare och vi lekte sanning och konsekvens. I mitten av ringen stod en massa dricka. Det fanns Bacardi Breezer och cider, men även vatten till Tim. Will fick konsekvensen att kyssa valfri person i rummet och han kysste Gunnar. Sedan frågade han mig och jag fick samma konsekvens, men jag fick inte välja Gunnar och jag fick inte välja en tjej och inte heller Will. Jag kysste Tim.

Jag var i Rom med latinet. Vi skulle gå ut och äta någonstans och för att komma dit skulle vi åka hiss. Man var tvungen att ha på sig blåa och/eller röda kläder. Jag hade tydligen en röd jacka, men de andra som inte hade något i de färgerna fick hyra blå jackor. Sedan skulle man hänga av sig, och det var gratis om man hade jacka i rätt färg. Jag gick med Ruben och några till och vi slängde upp jackorna på disken och satte oss vid ett bord vid rummet bredvid. Sedan när resten av gruppen kom berättade Armand att han hade fått betala för att hänga av sig jackan – trots att den var blå. Sedan fick vi höra att ett hus hade rasat och jag blev jätterädd eftersom Gunnar var i det huset. Jag sprang dit (och nu var jag plötsligt i Uppsala). Jag gick in så långt det gick i huset och ropade: ”Mi cadobo?”
Gunnar svarade, han var oskadd.

Det var kväll och jag skjutsade Ingrid till en öde strand. Karl var på stranden med en picknickkorg. Jag sa att jag skulle hämta dem morgonen dagen efter. Jag och Gunnar skulle åka vidare till en öde sjö.

Natten till 14/4 (Isen är starkast i mitten av sjön)

Jag skulle åka skriskor på en sjö, mamma och min lillasyster Ellinor skulle precis gå därifrån. Sjön verkade ha rätt tjock is så jag åkte omkring. Jag trodde att den hade tunnare is närmare klippan. Jag åkte dit för att kolla. Jag hade rätt, när jag kom dit så började isen spricka. Jag åkte längre ut på sjön för där var isen tjockare, men det fortsatte att spricka. Jag ropade efter mamma och Ellinor, men de hörde mig inte. Jag hamnade i vattnet och simmade mot klippan och tog mig upp. Jag visste att jag skulle behöva gå hem till någon för att inte frysa ihjäl. Jag bestämde mig för att gå hem till Sigrid.

Natten till 9/4 (Remus Lupin – mördad av elev)

Jag var i skolan, fast det såg med ut som min gamla högstadieskola. Min spansklärare Victoria var där och vi skulle träffas och prata om någonting. Vi skulle ses på en annan våning. Jag tog hissen dit. Hissen var ett runt hål i golvet med en platta som åkte upp och ner. När jag kom upp dit var inte Victoria där. Jag väntade på henne ett tag. Gunnar kom dit. Vi bestämde oss för att åka ner igen. Vi skulle åka hissen tillsammans. Jag satte mig ner på plattan som skulle åka ner, men då fick inte Gunnar plats så han var tvungen att sitta i mitt knä. När vi kom ner var Remus Lupin där. En kille som tydligen skulle prata med Remus var också där.
”Du sa att vi skulle prata nu”, sa killen.
”Vänta lite”, svarade Remus lugnt.
Killen ville inte vänta utan blev arg och sköt Remus i bröstet. Dock så blev Remus mest chockad, det kom inget blod. Då blev killen arg och började hugga i Remus med en kniv. Jag och Gunnar tittade på varandra och jag kommenterade något i stil med:
”Herrregud vilket våldsamt datorspel.” Det var förvånande eftersom vi hade trott att det var någonting i stil med the Sims. Observera att vi fortfarande stod där och tittade på dem, vi satt alltså inte vid en dator.
Remus började blöda massor och sprang iväg uppför en kort, men bred, trappa innan han föll ihop på längst upp och hans blod rann ner och ut över hela trappan.

En reaktion på “Dröm: Jag har aldrig kysst Tim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>