Amor anfaller!

Jag stötte på en liten bild idag när jag satt och sökte efter passande bilder till mitt tal i nationella Svenska B. Den var jättesöt och jag tyckte väldigt mycket om den. Jag hittade den på någon blogg så ni får länken till det inlägget:

”Young Girl Defending Herself Against Cupid” målad 1880 av William Bouguereau (1825 – 1905).

Notera pilen i Amors hand! Bilden är helt fantastisk! Eller så är det jag som är knäpp… jag gillade den i vilket fall.

Och på tal om Amor så sitter jag och Paul och diskuterar gammalt i livet (mest gamla crush), speciellt kommer det fram saker från ettan och lite från tvåan. Det spelar ingen roll att det är gammalt man får en bätttre insikt om vad som hände då och kan få förståelse för händelser då… kanske. Även om jag minns andras liv bättre än mitt eget känns det som. Vi har just insett att vi hade kunnat förändra historien! Det var lite roligt… fast vem har inte haft chansen att ändra sin historia?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>