Ändra Layout

Jag har funderat på om jag ska ändra layouten på min blogg, jag ska börja testa lite på ett annat ställe (om jag lyckas få det att fungera >_<!) för att se hur det bli och sedan ändra här om det blir lyckat. Ni kan ju även följa ändringarna där för att se om ni gillar den nya layouten. Jag känner att det börjar bli lite tråkigt med den svarta bakgrunden och skulle gärna se en fräschare, vit färg i centrum och mycket oranget. Det ska gå i ett mer rävtema och jag ska försöka fixa små rävbilder som kommer igen på sidan. Det ska i vilket fall se lite mer personligt och mysigare ut hoppas jag.

Önska mig lycka till!

2 reaktion på “Ändra Layout

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>