Skolan och tävlingar!

Jag borde verkligen sätta mig ner och läsa H C Andersens ”Sagor och berättelser”, men jag orkar verkligen inte. De är jättesöta och så, men det finns så många andra saker som jag hellre vill göra. Tyvärr så måste jag verkligen läsa, för nästa vecka kommer att bli ett rent helevete i skolan annars. Jag var duktig idag och gjorde min läxa i latin på håltimmen, samt räknade fysik! Så jag har inte lika mycket till nästa vecka.

På onsdag har jag uppsatsskrivning en timme i svenskan som ska handla om boken vi har läst (H C Andersen för min del). Detta kommer att fortsätta på torsdagen ytterligare en timme. På torsdagen har jag även prov i religion, samt att jag ska redovisa en vetenskaplig artikel i biologin. Jag funderar på att redovisa artikeln om HIV från årets första nummer av Forskning&Framsteg, men jag är inte säker. Allting ligger på veckans två sista skoldagar, därför måste jag börja nu och även därför känner jag mig inte motiverad till att börja (redan) nu. Till på onsdag har jag även en mening Caesar att översätta i latinet, men det gjorde jag ju som sagt på håltimmen idag. Fysik måste jag plugga allmänt, annars kommer jag komma långt efter när slutprovet närmar sig.

Nu ska jag i vilket fall försöka motivera mig till att börja med det hela, och medan jag gör det så kan jag längta efter följande fina priser som jag är med och tävlar om:

iPod

En iPod har jag velat ha länge, så den skulle inte sitta fel, se till nu ni andra att vara med i tävlingen så att det blir 200 deltagare!

Lite skön läsning till påsklovet skulle inte heller sitta helt fel, så därför tävlar jag också om ett hemligt bokpaket innehållande tre böcker. Jag är nyfiken på boktitlarna och jag vet att om jag inte gillar dem kommer min mamma ändå göra det! ;) Vill ni vara med och tävla så går ni bara hit och följer instruktionerna.

Jag är också med på en tävling på Emma & Abbys blogg där jag kan vinna ett presentkort. Jag såg ett jättefint hänge till ett halsband där man kan vinna presentkortet. Det föreställer Jesus på korset.

Och föresten, om ni gillar gratisprylar: bli gärna medlemmar på Supergratis.se! Jag har inte tillräckligt med poäng ännu, men de har en det intressanta saker man kan få hemskickade om man går med i vissa kampanjer. Själv är jag bara med i gratiskampanjerna så det tar lite tid ;) Finns biobiljetter, lotter och presentkort att vinna bland annat.

En reaktion på “Skolan och tävlingar!

  1. Yegane

    Hej hej, tyckte dom hade mycket särskrivningar på hemsidan eller vad :P förstod inte ? :) Ha en bra kväll!

    Sov gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>