Drömkläder …

Nu pågår en tävling i lindaslya tillsammans med modeakuten.se där man skall mixa ihop sin önskeoutfit som man sedan har chans att vinna, detta är mitt bidrag i tävlingen.

Säg ingenting om huruvida detta skulle passa mig eller inte. Jag vet att ingen någonsin har sett mig i de slags kläder ovan, just därför så vill jag ha dem. Det är något helt tvärt emot mig, och dessutom tyckte jag klänningen skulle vara så otroligt söt. Jag hade lite svårt för att välja mellan den och en annan (lite längre) klänning så jag överlät beslutet till Gunnar (av någon anledning valde han den korta, undra varför). Jag vill bara säga att han skulle bli väldigt glad om jag vinner. Örhängena tycker jag också är söta och de passar mig bra eftersom jag inte är speciellt förtjust i hängande örhängen.

Önska mig lycka till!

3 reaktion på “Drömkläder …

  1. vikke

    Eftersom jag inte har sett dig i den typen av kläder så säger jag inget om hur du skulle passa i dem. Däremot så har jag en känsla av att du inte skulle posa på riktigt samma sätt med dem. Om du skulle göra det, så skulle jag bli rädd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>