I am a Pioneer!

Hoggy, Hoggy, Hoggy Warty Hogwarts.

Jag lider av hogwarts.nu-nostalgi. Det är inte riktigt klokt. Jag saknar det verkligen, det var så mysigt. Jag vet att jag har fenixforum nu, men det är inte riktigt samma sak. Stämningen är underbar på fefo, och alla tycker om varandra känns det som. Det är bara när man loggar in, jag vet inte vad jag skulle göra för att kunna få logga in på hogwarts.nu en gång till och se startsidan. Klicka runt på alla infon, titta i forumet. Kanske till och med mata min drake. Spela Vem vill bli galleonär, samla pengar, hälsa på Laban, leta efter HHK, krama alla gamla hoggyvänner och bjuda dem på kladdkaka.

Hoggy 4-ever av Angelina Aftonstjärna.

We are family

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>