Stanna intill vägkant med datorkrångel

Idag lånade jag Gunnars cykel för att åka till banken och göra ett ärende. På väg därifrån blir jag på Ågatan omkörd av en stor bil som svänger in och stannar vid vägkanten precis framför mig där jag cyklar. Eftersom jag cyklade ganska nära vägkanten tänkte jag att det skulle vara lättast att köra förbi bilen på trottoaren, då svängen åt vänster skulle bli alltför skarp. Då börjar självklart denna bil också köra upp på trottoaren, så jag får göra en inbromsning och köra förvi honom på vänster sida istället. Man undrar ju varför han inte kunde väntat med att köra om mig om han skulle stanna precis framför.

Idag har allting gått fel känns det som. Först råkade jag byta lösenord till min inloggning på datorn så jag kom inte in på någonting. Efter många om och men lyckades jag iaf logga in på admin-kontot och byta tillbaka mitt lösenord. Sedan gick jag på spanska, och efter det var hela datorn fucked up och hängde sig. Det gick inte ens att stänga av den. Plockade ut batteriet (och satte in det igen) för någon timme sedan för att få av den och kunna starta den på nytt placerad i docningsstationen. Det som gick bra idag var körlektionen, det tyckte iaf HA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>