Klädnad önskas.

Idag stötte jag ihop med Dlogg.se, mycket intressant.

Jag måste åka till myrorna för att hitta kläder som jag kan ha till HP-konventet i Karlstad. Man måste ju vara utklädd. Jag vill inte ha min Hogwartsskolklädnad igen, det känns tråkigt, även om jag kan ha dem med mig. Jag vill ha en vanlig trollkarlsklädnad, en mantel som inte är för liten och gjärna någonting som kan duga som quidditchklädnad också. Det sistnämda är inte så nödvändigt. Är det någon som vill följa med mig? (både till myrorna och Karlstad)

Och så drömde jag inatt också. Jag och Gunnar var på semester med min familj, och vi hade fått grilla saker efter dem när vi skulle äta. Dagen efter var mamma jättesur på oss för att vi inte hade gjort rent eldstaden och vi fick en hemsk utskällning. Gunnar backade rakt ner i en pool så att han stod med vatten till knäna. Sedan var jag i ett hus, och där var en man som hade tre döttrar varav den ena just hade tagit över hans företag, vilket var Magnussons trafikskola. Så jag gick ut på verandan för att övningsköra, och så körde jag på tvåan jättelänge av någon anledning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>