This is my Severus

BedtimeJag har hittat världens finaste bild på Severus Snape. Har suttit ett tag nu och kollat på bilder, men den här bilden krossar allas försök att argumentera för att Snape är äcklig/gammal/ful… här har ni precis en bild av hur jag tänker mig honom:

Försök att säga nu att han är ”greasy”. Speciellt med den där blicken. Låtom oss nu bara avguda Severus för ett litet tag innan vi återgår till andra saker. Förstår ni nu vad jag menar och har menat i alla dessa år genom att säga att Snape är het? Om inte så har ni ett siriöst problem med era hjärnor. Snape är het på den här bilden, och det är såhät jag föreställer mig honom, så det så.

(klicka på bilden för att se en större version och se mer bilder av samma konstnär)

3 reaktion på “This is my Severus

 1. Armand

  Nu är det så att jag har tittat på den bilden en stund och jag finner mig inte attraherad av honom…
  Ledsen Matilda men Sverus är en man och det ser ut som om han ligger på dödsbädden där. Han är blek!

 2. Rävöra Inläggsförfattare

  Han ÄR blek D: och han är het för det… och kan det bero på att han är kille som du inte attraheras av honom? 0:)

 3. vikke

  Det skulle kunna förklara varför jag inte heller attraheras av honom. Efter en hel del litteratur kan jag dock förstå till viss del din åsikt om bilden, och tycker att omdömet kan passa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>