Drömmar och verklighet!

Eftersom jag slutade uppdatera min drömblogg bestämde jag mig för att slå ihop drömbloggen med denna blogg. Detta har jag nu gjort och klockan är väldigt mycket. Jag ska gå och lägga mig så fort jag har skrivit klart det här inlägget. Det jag har gjort är att ändra kategorierna (som jag använde på drömbloggen) till taggar, och de har även blivit betydligt fler eftersom jag taggar fler saker än jag kategoriserade. Istället för ”Högstadiekompisar” står det nu tex Rebecka eller vem det nu var som var med. För att läsa om mina drömmarklickar ni nu bara på kategorin ”Drömmar” i menyn till höger. Ni som inte har läst dem förut så varnar jag er, they won’t make any sense!

God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>