Framtiden

Jag har räknat ut vilket betygssnitt jag kommer få när jag går ut gymnasiet – i bästa fall. Om jag får MVG i alla kurser jag läser nu och kommer läsa innan jag går ut trean (utom spanska för det är omöjligt). Detta räcker inte för den utbildningen som jag intresserar mig av, vilken kräver mer än jag har presterat enligt vissa uppgifter. Enligt andra uppgifter kräver den inte alls så mycket, och jag fattar verkligen ingenting. Jag har i vilket fall ommit fram till att det är mitt G i Engelska B som förstör allting. Det är mitt enda G och jag får inte byta ut det mot en utökad kurs eftersom den inte är valbar utan är fastsydd i NV-programmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>