Fefo-paus

Nu ska jag ta en paus från fenixforum. Det tar mig fruktansvärt emot, eftersom jag älskar att vara där… tyvärr älskar jag det för mycket för mitt eget bästa har jag insett. Som jag skrev i korridoren:

Jag måste ta paus från fefo. Jag sitter här hela dagarna och får inget skolarbete gjort och hamnar efter i mina bästa ämnen, latin och matte. Detta betyder att jag kommer vara borta från fenixforum åtminstone fram till jullovet, och jag ska försöka hålla mig borta från datorn. Om inte det fungerar och jag fortsätter logga in så kommer jag nog bli tvungen att be en admin låsa mig fram till den 20e, men först ska jag försöka själv.

För er som följer min julkalender i fictionforumet: Oroa er inte. Jag har skickat hela till min pojkvän som ska lägga ut kapitlena för varje dag.

Hejdå för tillfället fenixforum. Nu ska jag rikta in mig på skolan och bättra på mina betyg. Och ni ska veta att det här tar emot.

:”o när jag nu loggar ut får jag inte logga in igen. Önska mig lycka till med att hålla mig från fefo. Önska mig verkligen lycka till, för jag behöver det. Många kramar till alla underbara fefoare! I’ll be back!

2 reaktion på “Fefo-paus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>