Sex dagar kvar!

Om sex dagar kliver vi av bussen i Taizé. Det kommer bli alldeles fantastiskt. Tyvärr fick jag höra saker från Hanna som inte tillfredsställde mina öron det minsta, bland annat om några tjejer (i hennes församling?) som åkte till Taizé för att strula med franska killar. Det känns inte riktigt som det är syftet med resan. Fick också höra om en annan kille som hade haft sex med en tjej i en av barackerna. Varför i barackerna av alla ställen? Vem som helst kan ju komma in där! Bespara era Taizé-medmänniskors stackars ögon ifrån det här och göm er i en buske i Silence-parken istället. Eller låt bli! Taizé är ett kloster, och lite respekt tycker jag man kan visa.

I vilket fall, snart är jag där igen! Hem ljuva hem. Ingenting går upp mot gemenskapen och stämningen i Taizé. Får se vad man kan stjäla åt sig för jobb också. Skulle gärna vilja vara gruppledare för några yngre (15-16år) det här året. Får höra med Hanna eller Armand om de skulle kunna tänka sig vilja göra det med mig. Oyak, affären, kyrkan, silence-parken, jag saknar allt, till och med telefonautomaterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>