Klipp från Bilbaoresan

6/10-2007

Andra dagen i Bilbao gjorde jag en massa saker, bland annat åkte vi (jag och Iurgis föräldrar och syskon) till en gammal fiskarby som låg i Gexto. Vi såg även en jättehäftig bro som heter ”Vizcayabron” där man åkte över i en gondol som hängde i bron som var massvis med meter uppe i luften. Dit upp åkte jag och föräldrarna. Jag läste en massa intressant information om bron. Jag tror att Gunnar kommer gilla denså därför tog jag ett informastionsblad på Engelska också.

På kvällen satt jag i en mariujanainrökt rum tillsammans med Iurgi och hans flickvän. Jag somnade. Klockan tolv vaknade jag igen, då var all mat som hade stått där borta. En halvtimme senare gick vi till ett diskotek där jag träffade Ingrid och Will. Ingrid hade inte köpt något att dricka utan drack det folk bjöd henne på, likaså gjorde Will. Till skillnad från mig och Will så rökte även Ingrid det som folk gav henne. Efter ett tag började jag och Will kunna använda det emot henne. Som när vi diskuterade typiskt svenskt utseende:

Ingrid: ”I got blue eyes!”
Matilda: ”Blue eyes?”
Ingrid: ”Okey, one blue eye!”
Matilda: ”I got two!”
Ingrid: ”But I have blond hair!”
Matilda: ”I’m blond!”
Ingrid: ”No, it’s red.”
Matilda: ”Will, isn’t my hair blond?”
Will: ”Yeah, it’s blond.”
Ingrid: ”No it’s not!”
Will: ”You’re high!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>