Mail från skogen

Fick ett mail av Ingrid och Armand idag (igår om man ska kolla på klockan). Det var visserligen skickat till hela folket. Svarade just på det, det löd såhär:

hej folk
Förutom att vi håller på att blåsa bort så har vi det rätt bra här. Mat serveras 5 ggr om dagen, sängarna är sköna och vi har vår egen julio iglesias som tom sjunger på spanska =).
Under veckan har vi hunnit med att sova i 20-manna tält, eller i alla fall ligga i det under natten (att sova var inte helt lätt) samt en hel del teori och praktik när det gäller sjukvård.
hoppas ni har det bra allihopa, saknar er jättemycket =(, skriv gärna!
syns snart =)
/ ingrid & armand

Ingrid och Armand är på hemvärnets sjukvårdskurs någonstans mitt ute i skogen. De verkar ha det mycket spännande och kul där ute, men jag är inte alltför avundsjuk på dem. Såhär löd mitt svar:

Hej Armand och Ingrid :D
”Mat serveras” vilken lyx. Jag hörde från min mamma (som pratat med din (Ingrids) mamma på föräldramötet) att du fått vara eldvakt klockan fem på morgonen. Hur orkar ni? Jag är väldigt död så dags. Verför var det svårt att sova i ett 20mannatält? Låg du för nära de snygga killarna ingrid ;) sov inte du heller Armand? Vad var problemet? :P Det är skönt att höra att ni slipper leva på kottar och barr i alla fall.
Saknar er också <3 det är ingen som vill hitta på nåt kul när ingrid inte är hema och är dragkraften :( jag försökte lite halvhjärtat igår/idag/fredagen (jag har sovit litegrand) och det slutade med att jag hamnade på mcdonalds med Gunnar innan han skulle jobba… Det var väl trevligt det med.
Kram på er!
/ matilda

Ingrid kommer jag träffa nästa gång på Arlanda på fredag och Armand blir först veckan efter. Många kramar till er båda!

En reaktion på “Mail från skogen

  1. vikke

    Eldvakt är bara mysigt, åtminstone om man har massor bra ved att elda med. Och vad jag har hört så brukar försvarsmakten vara bra på att förse en med sådan när man ska sova ute, så jag är lite avundsjuk på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>