Voy a España en viernes

På fredag om en vecka så bär det av till Spanien, eller närmare bestämt Bilbao. Då ska vi vara där i en vecka och bo hos en familj och lära oss spanska. Sedan kommer den jag bor hos hem till mig i december och bor för att lära sig engelska. I vilket fall, redan imorgon (idag) kommer tyskarna att åka iväg till tyskland i en vecka. De åker en vecka tidigare eftersom Tyskland har nåt lov eller så på den riktiga projektveckan. I vilket fall så vet jag inte riktigt om jag längtar till att få åka till Spanien. Känns som det finns en hel del saker jag skulle behöva sitta hemma och jobba med istället för att ranta runt i Bilbao, men jag hoppas det ger mig någonting. Det är ju dessutom en vecka kvar, jag kan ju komma att ändra mig.

Mamma var på föräldramöte om det här igår (onsdag). Vi fick några fraser som vi skulle säga minst en gång var under resan enligt pappret som mamma hade fått. Det var bland annat ‘Var kan jag hitta presenter åt mina föräldrar och syskon?’. Det handlade också lite om maten och att om man är ovan så ska man be att få en lite stadigare frukost eller så om man behöver det. Jag vill inte bo flera mil från skolan, 10minuters gångväg är lagom.

3 reaktion på “Voy a España en viernes

  1. vikke

    Har du någon aning om var du kommer bo? Är det flera mil eller är 10 minuters gångväg mer sannolikt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>