Födelsedagsfest

Gunnar fyllde 18 i tisdags och igår hade han sin födelsedagsfest, eller nåt. Det började i alla fall med att vi åkte och köpte tårtbotten och lite annat till tårtan, sen gick vi hem till Gunn för att jag skulle baka den. Då var Annika och Adam redan där så vi satte Annika på att vispa grädden. Jag målade en fisk som vi skulle ha som tårtdekoration. Inte själva papperslappen, men som mall. Gunnar vispade vaniljsåsen och jag tinade och mosade hallonen. När tårtan, efter många arga ord om sönderfallande botten och hårdvispad grädde, väl var klar så lagade vi lite nudlar till mig och Adam som skulle vara tvugna att gå och dansa vid 19:30.

Efter dansen (21:00) så åkte vi direkt till pizzerian för då skulle vi äta på riktigt. Vi var nio personer nu (jag, Gunnar, Adam, Annika, Paul, Karin, Frida, Viktor, Tim) och vi delade på tre familjepizzor (hawaii, capricciosa med banan, kebab). Sedan gick vi tillbaka till scados hus och senare lyckades Karin övertala folk att spela mitt nyinköpta spel ”Sanning och Konsekvens – Elaka versionen”. Det var ganska kul. Viktor pussade Tim på kinden bland annat, men mycket farligare än så blev det inte. Sedan gick jag och Gunnar och lade oss.

Klockan någon gång innan åtta gick vi upp och åt tårtan till frukost med de som hade sovit över. Karin var tvungen att gå ganska snart och Paul visade henne vägen till busshållplatsen. Någon timme senare försvann även Annika, Adam, Tim och Paul. Jag och scado gjorde ett försök att börja städa. Det gick inte överdrivet bra till en början. Vi fick i alla fall klart det och sen var det snart lunch då vi åt pizzarester innan jag lite senare (13:30) åkte hem.

><> Te pescado mi scado <><

En reaktion på “Födelsedagsfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>