En hälsning från Fenixforum

Någon roade sig med att googla på lite olika saker för att komma till min blogg, detta fick mig att panika lite eftersom jag inte kunde komma på vem det var. Tillsist fick jag reda på vem denna var i och med hans googling på [-”Josef D från Fenixforum hälsar till” rävöra]. Jag vet fortfarande inte vem personen är trots att jag har kollat hans info på fenixforum, eller i alla fall så vet jag inte vem han är eftersom jag inte känner igen honom sedan tidigare. Jag antar att flertalet av googlingarna var antingen för att retas eller för att lämna något mystiskt meddelande. Googlingen [tim silvertejp] tror jag endast är eftersom jag skrev att folk snart skulle komma hit med den googlingen och också eftersom han hade besökt min blogg drygt 15min innan den googlingen. Googlingar från Josef D (senaste först):

 • [-”Josef D från Fenixforum hälsar till” rävöra]
 • [-”Josef D hälsar till” rävöra]
 • [läser historier av rävöra]
 • [tim silvertejp]

Så vill jag hälsa tillbaka till Josef D: det är inte förbjudet att lämna en kommentar istället för mystiska meddelanden via google ;) och jag är lite nyfiken på [läser historier av rävöra], vad exakt läser du?

6 reaktion på “En hälsning från Fenixforum

 1. Josef D

  Vad kan jag säga. Jag gillar att Googla =)
  Tja du bad om ”tim silvertejp” så jag måste ju söka.
  Jag tror jag har läst nästan alla fiction du la ut på Hoggy. Den mest kända var nog HOT om jag inte snurrat till det.
  Skrev dock inte så mycket sista tiden innan Hoggy la ner då jag hade mycket annat då. Har för mej att jag skrev en del i fictiontrådarna men det var ju ett tag sen.

 2. Rävöra Inläggsförfattare

  Jo, som sagt, det var väldigt länge sen. Den mest kända fiction jag skrev var Sirius Minnen, den fick en bonus en gång. Men HOT, ja den har jag hållt på med i åratal och den har aldrig kommit närmre slutet. Dessutom skulle den ju få en uppföljare (KÅT) som ingen lyckats lista ut vad förkortningen stod för. Nu ligger väl de mesta av mina fanfiction på is förutom ”allt som finns nu fanns då” som också segar lite eftersom jag i förstahand prioriterar mitt PA i skolan som kommer att bli en skönlitterär bok om jag och Armand lyckas. ^^
  Fortsätt googla :p det är lite kul att läsa mystiska googlingar även om man undrar vad tusan det är för folk som googlar på tex [kaktus porr]. :p

 3. Josef D

  Ooops. Känner mej röd som en tomat. Hade glömt av Sirius Minnen, trots att jag började läsa den igen för inte så länge sen. Känns som min hjärna redan gått och lagt sej.
  Jag kommer ihåg gissningsleken för KÅT, Roliga minnen från hoggy.

  Man kan ju undra hur folk tänker ibland, kaktusporr lär dom ju inte hitta här.

 4. Rävöra Inläggsförfattare

  Haha, jag tror att hela jag gått i dvala redan. Är sjuk egentligen och borde sova. Fast tja…gissningsleken på KÅT är ett av minna roligaste minnen, jag kan fortfarande inte förstå att ingen kom på det, eller ens i närheten. Mitt bästa minne än nog ändå när folk började skriva korta fanfiction på sirius minnen om sexualkunskapen, då kände man sig betydelsefull.
  Och angående kaktusporren, man vet aldrig, jag kanske får nya fanfictionidéer av alla dessa Googlingar. ;) fast kaktusporr låter bara otrevligt sticksigt.

 5. vikke

  Wow, fyra kommentarer innan jag ens har hunnit läsa inlägget! Jag är alltså inte den enda som läser bloggen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>