Antiken

 Jag älskar verkligen Antiken. Då  menar jag själva tidsepoken för romartiden, tiden för latinet och för de romerska gudarna. Tiden för slavarna och de stora teatrarna. Allting som rör antiken tycker jag är väldigt häftigt och jag älskar att lära mig mer om det. Jag skulle också tycka att det var kul att starta någon form av wiki som behandlar just antiken. Tyvärr anser jag mig veta alldeles för lite om detta för att kunna göra så. Men kul skulle det vara.

Jag efterlyser fortfarande Sanning&Konsekvens-frågor.

2 reaktion på “Antiken

  1. Rävöra Inläggsförfattare

    ”Då menar jag själva tidsepoken för romartiden …” det är den delen av antiken som intresserar mig, men om jag skulle starta en wiki skulle den självklart röra hela antiken :) från grekland till rom, men vissa räknar ju även egypten som antiken och det var ju lite tidigare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>