Alla vill ha sex med mina kompisar

Jag hoppas ni minns personen som 12 gånger kom hit genom att googla på [sex med bara pojkarna], nu är det inte längre bara pojkarna som internetmänniskorna vill åt utan även andra av mina kompisar, och de är nu mer specifika. Bland annat så vill de ha [sex med Frida] och mer romantiskt lagda människor kommer hit eftersom de tycker att [alla alskar alex] eller så vill de bara ha träffar på [viktor kopp choklad]. Jag ska se om jag kan komma upp med någonting för att tillfredställa er som har googlat. Jag kan lova att det inte blir någon som helst tillfredställelse för personen som ville ha sex med Frida. Men Viktor med en kopp choklad kan inte vara allt för svårt att ge er, låt mig återkomma.

Jag hoppas inte att Googlarna börjar komma läskigt nära folks personligheter, för då är de snart här med sökorden tim+silvertejp.

En reaktion på “Alla vill ha sex med mina kompisar

  1. vikke

    Det är nog ingen risk att någon kommer hit efter att ha googlat på tim+silvertejp. Den här sidan finns nämligen inte med bland resultaten (däremot finns det resultat från blogg.gurka.se bland de första 10 resultaten och från ord.gurka.se bland de senare). Inte ens om man lägger till ”site:gurka.se” får man upp något från foxears (däremot en hel del från blogg.gurka och ord.gurka).

    Vad menar du med ge personer mig med en kopp choklad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>