Sturefors marknad!

Idag var jag på Sturefors marknad. Det var ganska mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Jag hade förväntat mig en fyra fem olika stånd, men det var betydligt fler. Jag och jag, mamma och linnéa införskaffade naturgodis (lyxmix,cashewnötter,chilinötter), mjöd (gammaldags öl gjort på honung), mousserande fläderdryck och pärondryck, rökt renkorv, såna där färgglada remmar man spänner fast saker på cykeln med… och så vann jag ett paket mariekex och ellinor vann noblessechoklad.

Ikväll såg jag och mamma på en massa djurpolisprogram på animal planet, så inatt kommer jag drömma om instängda hundar som lever i sitt eget bajs eller något i den stilen… Inga trevliga drömmar med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>