Google + snusk = Rävöra

Vad är det för fel på min blogg? Varför kommer det bara hit folk som har googlat på en massa läskiga saker? En och samma person kom hit 12 gånger genom att googla på [sex med bara pojkarna], dessa kom till /tag/slutsatser/. Jag är ledsen men jag förstår inte riktigt vad personen i fråga menar. Är han eller hon ute efter bögporr? Då kan jag nog inte hjälpa till. Är personen i fråga ute efter att ha sex med bara pojkarna så har jag också svårt att hjälpa till eftersom jag är flicka och dessutom står ”pojkarna” i bestämd form, men jag vet inte vilka pojkar som åsyftas. Är det någon/ra av mina pojkar (killkompisar) så vill jag inte hjälpa till.

Någon kom hit genom att googla på [sex utan känslor], kom till en sida där jag drog slutsatsen att det är vidrigt. Det läskigaste hittills är väl googlingen på [sexnovell min mamma gravid]. Vad läser folk för sjuka saker!? Och varför i allsin dar hänvisas dem från en sådan sökning till min blogg? Och nej, jag tänker inte hjälpa personen i fråga genom att skriva en berättelse där hans/hennes mamma har sex och blir gravid! Inte bara därför att jag inte vet vem denna mamman är.

Sedan var det någon vettig person som kom hit genom att googla på [kärlek latin] och denna person ska jag inte göra besviken. Kärlek på Latin är Amor (amoris i genitiv). Exempel på mening: Venus dea amoris est. Venus (Afrodite) är kärlekens gudinna. Amorem habemus. Vi har kärlek.

Amor spiculum amoris habet.
Amor har kärlekens pilar.

En reaktion på “Google + snusk = Rävöra

  1. Vetauriel

    Hahaha, samma här, har råkat ut för liknande att folk googlar på helt sjuka saker och hamnar hos mig, lite skrämmande att mitt i en lista med en hel massa obehagliga saker så hamnar min oskyldiga blogg :’O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>