Allt som finns nu fanns då

Jag kommer lägga upp min senaste Harry Potter-fanfiction på den här bloggen eftersom det finns delar som jag inte kan lägga upp på fenixforum då de är allt för grova. För att inte göra folk förvirrade lägger jag upp hela på bloggen också.

Allt som finns nu fanns då
Startad: 2005 (men nedlagd tills nu)
Huvudpersoner: 18 olika, ni kommer märka vilka.
Tidsperiod: rör sig inom två perioder, 1976 och 1996 (marodörernas vs trions 6:e år). Utspelar sig alltså efter Fenixorden.
Parings: Slash, femmeslash och heteropar förekommer, mer får ni inte veta.
Rating: R (15-årsgräns) på flera delar, kan vara ännu högre rating ibland. Det är dessa delar som inte passar på fenixforum.
Övrigt: I början hade jag hjälp av min kompis Sara att skriva den, Sara har skrivit allt som står efter en parantes med hennes namn fram tills det att annat anges i kapitlet. Allt annat har jag skrivit. Jag uppskattar långa kommentarer.

Prolog

Minnen som flödar tillbaka, historia som upprepas. Skillnaden mellan då och nu är inte så stora. Allting förändras inte. Som längtan och lust, ungdomars sätt att tycka och tänka. Vissa värderingar ändras, ja, men inte känslor. Behov och dragning. Sånt som är fel och det som är rätt. Yta och djup och sånt som inte spelar någon som helst roll som får allt på fall. Ord som sagts utan mening ger hopp. 1976 och 1996, vad är skillnaden? Det är två år, utan någon som helst skillnad mot de andra åren. Solen på våren värmer alltid upp mer än den frusna marken, och höstterminens början är alltid till för att upptäcka hur stora bröst tjejen mitt emot en i kupén har fått under sommaren. Allting som finns nu fanns då. Love is forever young.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>