Scadido vs IB Chemistry

Är det att skolka om man inte är på en lektion som det inte är meningen att man ska vara på?

Jag började 10:40 idag med Kemi, sedan hade jag det i en timme och tio minuter (vi fick sluta tjugo minuter tidigare). På den lektionen lyckades vi diskutera lite allt möjligt, både sånt som hade och sånt som inte hade med kemi att göra. Bäst på att diskutera sådant som inte hade med kemi att göra var det utkopierade häftet som vi fått. Eller, det hade med kemi att göra, men hälften av det som stod där i var saker som inte hade någonting att göra med den organiska kemin som vi läser om.

Sedan hade jag håltimme fram till 15:40 då det var tänkt att jag skulle läsa IB Chemistry, men jag var inte riktigt där. Jag åkte hem för att kolla på Gunns omgjorda rum (han har ny säng, byrå och nattduksbord) vid 14:40 och det var meningen att jag skulle komma tillbaka till Chemistry’n, men jag var lite dålig på att hålla den tiden vilket Gunn också kommenterade ett par gånger. Jag hade det dock ganska trevligt hos Gunnar fram till 16:30 då jag åkte tillbaka till skolan för att hämta mina grejer. Har lånat Gunnars tröja eftersom Ingrid stal min då hon hade kladdat mat på sin tröja, så jag luktar Gunn. Det är ganske mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>